Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Despre Toma_mihai, pot garanta eu ..ca in joc este foarte activ ! Am stat cu el si pana la 2 dimineata pentru clienti.. numai ca pe forum, nu prea ..

Si oricum,cred ca ar trebui sa facem un nou regulament.. sau, cel putin imbunatatit..

ce birjari? =))

mda..nush o sa vorbim mai multe la sedinta

SEDINTA SAMBATA ORA 19:00 LA MINE ACASA !

casa aia lvl 9 vinewood cu piscina,super faina nu ca si cocioaba lu omerta :* :*

ce birjari? =))

mda..nush o sa vorbim mai multe la sedinta

SEDINTA SAMBATA ORA 19:00 LA MINE ACASA !

casa aia lvl 9 vinewood cu piscina,super faina nu ca si cocioaba lu omerta :* :*

:-W ...... tu nu aveai casa ai de langa hq tattaglia? cat ai dat diferenta?

ganditiva la propuneri si postati-le acolo in topicu pt. propuneri.

Va anunt de pe acuma ca maine la sedinta s-ar putea sa fac curat in lista de membrii.am recrutat in data de 9 si 10 si maine suntem in 13 deci a trecut perioada de 3 zile de teste la toti si voi vedea care ramane si care nu.

Mda...cand sa intru si eu pe forum...nimeni e 1:54 =)).Da tare mult mai vorbiti pe forum sa moara Costel...:| Mai vanez si eu din cand in cand +1 dar nici asa :)) oricum imi place de voi :)) .Si nu sunt activ pentru ca eu imi fac treaba in joc ...na >:P mu*e :)) cand eram in barzini eram nonstop pe forum la discutii...daca voi imi ziceti in joc intra pe forum eu o sa intru ;) daca nu sunt ocupat :)