Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

PSIHI VAD CA NU TE PUTEM CONVINGE ... SA STII CA AI FOST UN SUBLIDER GROZAV SI DACA AR FI FOST SA ALEGEM DINTRE TINE SI TOMB ... AI FI IESIT MAI MULT CA SIGUR ;) BAFTA IN CONTINARE AI FOST CEL MAI BUN ! NU TE COMPARI CU NIMENI DIN TAXI CAB ! BAFTA IN CONTINUARE :(( TE VREM !!!

Edited by rogy

hmmm..psihi imi pare chiar rau ca pleci. spui ca tu si cu tomb nu prea va intelegeti, dar faptul ca a venit in taxi cab nu este o oprtunitate sa se lege o prietenie intre voi doi? acum ca puteati fi mai apropiati? eu asa cred

dar in fond este dorinta ta, eu doar mi`am dat cu parerea. Iti urez succesc in ceea ce ve face in continuare si sper sa ramanem prieteni. Bafta

BTW neata taxi cab ! ce mai faceti?

is la info :)))) ma tomb e lider :X??

scz de spam Tomb vezi ca am dat pt taxi 900 mil Lu hooliganju cerei inapoi am dat pt salarii si etc Ce facem ???

TomB vreau sa ma contactezi fiindca eu am ramas in aer...

Dupa cum stii sau nu am fost acceptat am dat testele am trecut si cand sa ma bage in taxi am vazut mesajul "Holiganu lider Stracci" (eram in masina cu Sr.Revines poate confirma cu el am dat si testele) si aseara te-am tot cautat si astazi nu dau de tine ti-am lasat chiar si PM pe forum dar nu mi-ai raspuns. Te'as ruga sa ma contactezi in timp util sau sa ma faci sa inteleg.

Adys0r

multumim si nu mai posta la discuti .. sti ce parere am despre tine -adysor acum sunt eu lider .. nu ai dat test cu mine . pare rau am membrii trebuie sa il iau pe jucarie el a fost membru taxi si este in cont Edited by TomB

Nu stiu. Si spune-mi tu cum sa iau altfel legatura cu tine daca asa nu, asa nu...

Adica eu raman pe dinafara din cauza ca s-a schimbat liderul ? Super interesant. Mersi mult am, inteles sunt lucruri mai importante aici. Foarte bine nu ma rog de voi dar pune-te in locul meu. Ceilalti au intrat eu am ramas pe dinafara ca am dat probele mai tarziu. Si plus de asta nu e vina mea ca s-a schimbat liderul. Dar in fine eu pic vinovat din vorbele tale ca de asa stiti voi sa vorbiti in cazuri identice.

Edited by Adys0r

MEMBRI: psihidelick Rank: 6 Ultima logare: 01.04.2010 23:14

XeS Rank: 5 Ultima logare: 01.04.2010 14:53

Sr.Revines Rank: 5 Ultima logare: 01.04.2010 20:12

toma_mihai Rank: 3 Ultima logare: 01.04.2010 15:37

Ady_RoGy Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 22:29

Just$Kill Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 20:44

tavy14T Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 21:15

sKateR Rank: 1 Ultima logare: 30.03.2010 17:34

Zookye Rank: 1 Ultima logare: 02.04.2010 07:05

elodia Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 20:22

Cristy23 Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 22:04

cosmin98 Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 22:49

Costel Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 20:16

Adryan_Lucian Rank: 1 Ultima logare: 02.04.2010 06:59

YoNuTTzZ Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 19:50

mims Rank: 1 Ultima logare: 01.04.2010 20:56

BoDo_WoW Rank: 1 Ultima logare: 02.04.2010 06:27

Stefan... Rank: 1

astia sunt membrii in prezent o sa mai renunt la cati va

adysor respins -chiar ma gandeam daca te luam sau nu ai pierdut sansa aceasta daca mai postezi 10% warn

Edited by TomB