Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Comentez eu si ti-am spus cum facem.

Daca tu crezi ca sunt orice parvenit care comenteaza tot ce aduce la cunostinta de la alti jucatori te inseli.

Ti-am propus un targ daca esti dispus sa-l accepti bine dar in joc sunt cotele foarte mari si nu cred ca este cazul sa ajungem asa departe de la o intamplare care se poate intampla oricand.

Pur si simplu iti spun o data si ultima data : Asa am auzit.

NU am confirmat si nu o sa o fac pana nu am certitudinea primei sedinte (pe care eu inca nu am avut-o).

Bafta,

nu stiu ce la nemultumit .. pentru mine a fost ok .. adica TomB a vrut ca totul sa mearga bine si eh .. trebuie sa le aratam respectul nostru si Adminilor .. din partea mea nu sunt probleme :)

Si Neatza la toti ! ;)

Edited by Costelvl

Eu am vrut sa fac o sedinta foarte frumoasa dar vam intrebat daca vreit sa facem ceva forumos si ati acceptat nu vam obligat cu nimic nu sunteti slugi eu am zis DOAR DACA VRETI SA FACEM CEVA FRUMOS si voi ati spus da ....

Eu nu am auzit de "Statul in Genunchi" si nu ma bag pt ca nu stiu chestia cu treaba asta

user-37676.png

Edited by FlorYz

dupa ce ca m-am rugat de tomb sa te bage si tu ai inceput sa faci prostii din prima aveam incredere in tine si tu ce faci?Sper sa te cumintesti si sa nu mai faci prostii sper:)))

Haideti ma...e Pastele :| Iertati-l si pe el...

P.S.: Adys0r...baietii cam au dreptate...si erai si in primele 3 zile de teste...defapt de-abea intrasei...

Sa nu mai faci asa !!

*Io chiar nu prea mai am ce sa zic...

Edited by SRR

Eu am tacut ! Nu mai spun nimic, gata. A fost o simpla chestie cu Gabb si s-a inteles gresit la altii si desigur asa am interpretat si eu. Imi cer scuze fata de TomB cu toate ca nu mai pot face nimic acum. Si il rog pe Alin.Maest sa ma ierte pentru confuzia creata.

Paste fericit si Hristos a inviat!