Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, acesta este ultimul meu post in topicul de Discutii. Vreau sa va zic ca mi-a facut placere sa va cunosc si ca vreau sa duceti factiunea pe cea mai inalta treapta. Sa ascultati de Zokee si psoN si de cei de rank mare. Bafta tuturor! ;):*:-H

Baftă în continuare.

Baieti, acesta este ultimul meu post in topicul de Discutii. Vreau sa va zic ca mi-a facut placere sa va cunosc si ca vreau sa duceti factiunea pe cea mai inalta treapta. Sa ascultati de Zokee si psoN si de cei de rank mare. Bafta tuturor! ;):*:-H

A baaaa.... de mine n-ai zis nimic ţţţ....

Bafta baa vlade ce sa zic... bafta in continuare te mai asteptam pe la hq la o vorba.. ai fost un membru care a ajutat aceasta factiune.. si un coleg de treaba...

Sa ne auzim de bine! :D

Chiar abia astepti? E mai important sa:mp ca scoala?

Normal, LV Taxi este mai importanta decat scoala. Liniste.

ora de info... :) abia astept sa ajung acasa sa intru pe sa:mp :D

Te asteptam.

Salutare, Taxi Las Venturas!

Am ajuns si eu sa intru pe Pc.Am program incarcat cu scoala, dentist si acus poate vine si scoala de soferi :X.

Sper sa fie comenzi cand intru deoarece am doar 3 si am de facut cateva.(daca aveam pc bun le faceam in 1 ora..)

Bafta si ne auzim in game. :*

Neata baieti. Nu mai folositi diacritice, deoarece nu mai sunt disponibile momentan pe acest forum.

Intrati pe server, si succes la comenzi. Munciti sa luati Cabbie of the Week!

Buna seara!

Am terminat si eu temele (nu chiar :)) ) si am intrat si eu pe forum.Trebuie sa fac niste comenzi.

Sambata si Duminica am campionat la tenis de masa.Cred ca sambata daca nu ma calific mai departe(imposibil) duminica stau acasa.

Spor la comenzi.Ne auzim imediat in game!

Bafta

Salutare colegi!

Am venit si eu acum acasa de la campionatul de tenis de masa.Nu am reusit sa merg mai departe de grupa :|. Am avut 3/4 victorii.1 meci a facut diferenta.A fos o grupa puternica.Asta e.

Acum verific forumul si apoi ma apuc sa invat, luni am test la mate :(.

Spor la comenzi.

Bafta!

Neata Baietii , acuma ce m-am trezit si eu din pacate pe la 10 plec La Gratar profitam de vremea asta frumoasa nu sunt sigur ca voi veni la sedinta doar daca vine un baiat cu leptop-ul o sa fiu on , sa speram . Bafta la Comenzi.