Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună, aveți grijă de voi. Eu mâine mă duc la ultimul control să văd un diagnostic calumea în legătură cu boala mea la plămâni. Aveți grijă la ocoliri în principal şi la insulte. Nu doresc să văd reclamații pe RPG pe tema asta (aviz celor noi).

@@South DupliN,

Ziua buna Duplin, insanatosire grabnica! Voi tine cont si de sfaturi.

Salut @colegii! Sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem munca frumoasa in echipa! Sa aratam ca suntem cei mai activi si respectuosi tot odata. Let's have fun together!

Buna seara, dragi mei coleguti!

Bun venit celor noi si aveti mare grija la post-hunteri. Incercati sa tratati aceasta factiune ca o familie si sa nu parati imediat colegii ca se fura clienti, nu da repair sau refill s.a.m.d. Toti putem sa ne intelegem in game ca orice om. Nu este frumos sa va ''lucrati'' pe la spate. Si eu stiu ca sunt cativa in aceasta factiune care deabea asteapta ca cineva sa greseasca si sa-i trimita PM lui Duplin Elefantu'. Sper ca nu ati intrat aici sa faceti doar un amarat de rank. Acum toti o sa spuneti ca toti intram pentru asta. Cand o sa faceti un level mai mare o sa vedeti ca degeaba ati avut un rank mare undeva daca comportamentul vostru nu este demn de acel rank. Cum am spus si mai sus, tratati aceasta factiune ca o familie. Daca o sa va vedeti de treaba voastra, faceti raport si nu cauzati probleme rank up-ul vine de la sine. Degeaba ii spuneti lui Duplin sa va dea rank up, el verifica in fiecare zi pentru rank up si da doar celor care MERITA! Dupa cum vedeti, Duplin incerca sa faca din voi oameni adevarati in joc si poate ca daca va comportati frumos in game o sa faceti asta si in realitate. Multi petrec mai mult timp pe acest joc decat afara si nu ii condam, fiecare face ce vrea cu viata lui insa o sa le para rau dupa. Stati aici sa faceti sa faceti o vechime maricica si o sa vedeti ce usor o sa intrati dupa in ce doriti. Atat am avut de spus.

Noapte buna!

South DupliN, esti elefantul meu preferat :* !