Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci cu ce sa incep, mi-a facut mare placere sa ma aflu in aceasta factiune, mi-a facut placere sa-mi fac prieteni noi pe aici cat si dusmani. Sper ca am fost drept cu fiecare din voi, sper sa nu va fi gresit cu ceva intr-un fel anume. Am reusit sa ating cel mai mare rank al meu pe aceasta comunitate aici si sper ca o sa-l atingeti si voi. Eu nu am fost seful vostru, nu am facut pe seful cu voi, v-am respectat pe toti in parte si sper sa luati toti PM( glumesc ).

@@South MonsteR, vezi că nu m-ai băgat in PM. Test cu Zokee - 0/3 teoretic, 1/5 practic și 4/4 comanda. Pe mine nu mă cred, spune-le tu te rog testerilor să sune candidatul înainte sa dea /ft. Eu am dat un test și altuia o să i se pună punctele pentru că a început testul când ăsta era pe /sleep, la 6 dimineața.

Hai salut baieții, de astăzi sunt noul vostru sublider, sper sa facem o treaba cât mai bună impreuna si sa nu existe conflicte.

In urmatoarele zile va urma un event in cadrul factiunii cu premiul de 300.000$ Va fi anuntat pe forum cu 2 zile inainte. Succes!

Felicitari Robert pentru functia obtinuta! Succes pe viitor! Ce mai faceti măi prăduitorilor?

Mersi frumos.

Hai salut mai Robert. Sper ca o sa ne intelegem, felicitari pentru functie!

Mersi frumos, si eu sper sa ne intelegem.

Duminica 2/10/2016 20;00 va avea loc sedinta, cine nu poate veni sa puna invoire, dupa sedinta va urma un event de tip deagle in cadrul factiunii, cu premiul 150.000$, iar dupa va urma un event de tipul "Run" Ce trebuie sa faceti? Cine ajunge primul la hq taxi sf, de la hq taxi lv, alergand castiga 150.000$ succes tuturor!