Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata all. Ce mai faceți? Din câte am văzut, doar Zokee a fost la ședința si s-au întâmplat câteva lucruri neplacute.

Eu acum astept sa plec la aeroport si apoi vin in România. Ne vedem mai pe seara in game. Bafta la comenzi!

Neata all. Ce mai faceți? Din câte am văzut, doar Zokee a fost la ședința si s-au întâmplat câteva lucruri neplacute.

Eu acum astept sa plec la aeroport si apoi vin in România. Ne vedem mai pe seara in game. Bafta la comenzi!

Neatza.Uite ce sa fac am intrat sa vad daca reusesc sa dau rob iar apoi voi pleca 2 sapt la munca.

Am vazut ca am terminat olimpiada pe 3.Este bine.Macar ne batem pentru locurile premiate.Tineti-o tot asa si la urmatoarele.

Bafta s iaveti grija de voi.Ne vedem peste 13zile.Va pwp!

Buna dimineata!

Ce lucruri neplacute s-au intamplat? :O

Edited by psoN

Neatza.Uite ce sa fac am intrat sa vad daca reusesc sa dau rob iar apoi voi pleca 2 sapt la munca.

Am vazut ca am terminat olimpiada pe 3.Este bine.Macar ne batem pentru locurile premiate.Tineti-o tot asa si la urmatoarele.

Bafta s iaveti grija de voi.Ne vedem peste 13zile.Va pwp!

Baftă gonzolino.

Buna dimineata!

Ce lucruri neplacute s-au intamplat? :O

Demiterea lui Skeletul, injurii la adresa facțiunii, stricarea eventului organizat de mine.

Demiterea lui Skeletul, injurii la adresa facțiunii, stricarea eventului organizat de mine.

Aha, pacat ca a plecat, era un coleg bun.

Btw, am inscris factiunea la a 3a editie a eventului lu' [GF]Vlad.

Aha, pacat ca a plecat, era un coleg bun.

Btw, am inscris factiunea la a 3a editie a eventului lu' [GF]Vlad.

Poate că era un coleg bun, dar eu nu trec peste nesimţire niciodată.

Ce mai fac dragii mei taximetristi?

In curand Giulica va face 3 luni de la primirea functiei, 3 luni in care s-a descurcat admirabil. Sa nu-l uitati, sarbatoriti-l. :))

Dam cu artificii. Apropo la eventul tau de ieri luase heal castigatorul:). [MSG]Panda luase heal, nu imi explic cum avea jumatate de viata.

Ce mai fac dragii mei taximetristi?

In curand Giulica va face 3 luni de la primirea functiei, 3 luni in care s-a descurcat admirabil. Sa nu-l uitati, sarbatoriti-l. :))

Hai noroc machi , cum sa il uitam , a facut istorie in aceasta factiune :)

Salut! Astazi am iesit de la event ala si trebuie sa fac altu'.A trebuit sa plec urgent de acasa.Si Nu stiu ce sa mai intamplat .Intru acus sa vad.

In legatura cu plecarea mea. Sa amanat pentru cateva zile din cauza vremii.Ploua torential.La voi cum este ?

Bafta si ne auzim in joc!