Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti imi pare rau ca am stat doar o luna dar vreau sa vad cum e cu mafiile. Poate ne mai revedem, salut!

Ce faci ma? Cu cine-l mai iau la misto pe b1os acum? :(

Cu cine mai fac eu caterinca toata ''z-iua'' pe /f?

Neata ! Gata cu somnul, la ora 7 am adormit acum sunt in picioare...ohh god

Cat de nab sunt, fiti atenti aici faza : Acum cum m-am trezit, vreau sa merg sa ma spal doar pe cap si pe fata cu apa rece sa imi revin, nu am intrat in vana, am intins capul sub robinet direct, am dat prima data cu capul de el dupa care mi-a fugit tot ce aveam sub picioare si am picat in vana imbracat =)) E clara treaba aici la mine !

Bafta la comenziile de incalzire si ne vedem la sedinta !

Neatza looome!!! La mn e vremea ploioasa deci nu plec nicaieri ... :(

Ne auzim in game! :)

Neata, abia m-am trezit si eu, ce faceti?Hai ca vorbim in game!!

Neata baieti ce faceti ? , acum m-am trezit si eu.

Ne auzim in game .

Neata taximetristilor, ce faceti?Cum ati dormit?Hai ca ne auzim in game.

Neata tuturor ! Adica la mine, la ora asta e trezirea... Ce faceti?

P.S: M-am reeapucat de mixat, dupa ce o sa termin de editat o sa le postez si aici si o sa astept parerile voastre. :)

Am luat BAC-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lomeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dau de baut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne auzim mai pe seara dupa ce vin de la sala! :D Va TZuc!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*

Am luat BAC-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lomeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dau de baut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne auzim mai pe seara dupa ce vin de la sala! :D Va TZuc!!!!!!!!!! :* :* :* :* :*

Felicitari!!

Ne auzim mai pe seara dupa ce vin de la sala! :D Va TZuc!!!!!!!!!! :* :* :* :* :*

Felicitări!

Nick: B1oS

Rank: 4

Data intrarii in Las Venturas Taxi: 16.04.2013

Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune): 3 luni fara 8 zile.

De ce doresti sa pleci din Las Venturas Taxi?: Vreau sa incerc ceva nou, o mafie.

Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Las Venturas Taxi?: Excelent, imi pare rau ca plec dar chiar doresc sa incerc ceva nou.

Esti de acord sa primesti Faction Punish 60/60 daca se dovedeste ca NU ai fost membru Las Venturas Taxi pentru minim 2 saptamani?: Nu cred ca este cazul.

Ce ai schimba daca ai avea ocazia? Nimic, totul esti perfect.

Alte precizari?: Bafta in continuare la toti. Giuliano mersi pentru sansa acordata chiar daca te-am dezamagit prima oara ca am picat testele, a doua oara le-am dat si le-am luat cu succes, sper ca am facut treaba buna cat timp am fost aici, stiu ca uni nu ma suporta(ChevyWoods) dar asta este, imi pare rau ca plec, m-am gandit de 2 ori inainte sa fac demisie.

PS: Zokee, sper sa iei lider intr-o buna zi, esti cel mai tare sublider(chiar daca esti nab).

Te-as injura dar iau warn pe forum. :)) Merci ca m-ai mentionat in cerere, si eu te iubesc.

Sper sa ne mai auzim. Ai grija de tine si mai invata romana, sau suna-ma pe mine si Stefanless cand vrei niste lectii gratuite. ^^