Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti. Ne auzim maine.

- Succes la comenzi.

# Rapoartele sunt bune, din ce-am vazut. Urmeaza ca zilele astea sa le corectez si sa trec rezultatele pe forum.

Neata all! Acum m-am trezit si eu si intru putin pe SAMP. Se pare ca saptamana asta va fi plina de recrutari deoarece avem 11 locuri libere.

Vorbim in game. Bafta la comenzi!

Ce parere aveti?

Nume: Deeyyuu

Level: 19

Propunere: Daca tot putem da /quitjob fara minim de ore propun sa putem avea jobul in functie de un interval orar.(de ex: intre orele 23:00-10:00 sa putem avea orice job iar intre 10:00-23:00 sa aem jobul de mechanic). Iar ca sa se respecte aceasta regiula Controlorul sa verifice regulat daca membri respecta aceasta regula iar daca nu sa se introduca o amenda iar la 3 amenzi acumulate intr-o saptamana cel acuzat de nerespectarea reguli sa primeasca FW.

Alte precizari: Ar fi bine daca ai alege acest interval deoarece dimineata nu prea sunt comenzi si putem face bani cu alte joburi de ex farmer/truker/garbage.

Eu cred ca intervalul de timp pe care l-ai pus este prea mare.

La aceasta sugestie m-am gandit si eu deyu nu vreau sa crezi ca ti-am furato.

Am facut si eu o sugestie doar ca am propus un alt interval de timp care presupun ca este mai eficient,puteti vedea si de ce in topic.

Eu cred ca intervalul de timp pe care l-ai pus este prea mare.

La aceasta sugestie m-am gandit si eu deyu nu vreau sa crezi ca ti-am furato.

Am facut si eu o sugestie doar ca am propus un alt interval de timp care presupun ca este mai eficient,puteti vedea si de ce in topic.

Nu e asa eficient intervalul deoarece dupa ora 23 nu mai sunt comenzi iar dimineata doar de pe la 9-10 incep comenzile pe cand la 12-14 sunt multe comenzi.

Nu stiu deyu.. vedem ce zice giuliano orcum am o presimtire ca nu o sa-i comvina sugestiile,... eu ies intru pe la 00:00,bafta la comenzi.

Mie unul nu prea imi convine popunerea vostra...sa vedem ce zice si Giuliano.

Edited by Cabal