Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare all! M-am intors de la pescuit. Ca in fantana am stat :)):|...ne vedem in game. Bafta la comenzi!

Neatza tuturor ce faceti ? Eu sunt acum in Buzau la niste prieteni si cred ca maine ajung acasa deabea astept sa pot intra iar in joc .

Uhm, Horation, tu stii ca ai fost demis, asa-i?

Eu o sa plec la mare, asa ca o saptamana (+-) voi fi inactiv, Zokee, Tymonela si rank 4+ sunt la conducere, exact in aceasta ordine.

Cei scrisi mai sus au dreptul de a posta la sanctiuni pe baza unor dovezi.

De /invite in urma testarilor se va ocupa un admin level 4+. Aveti grija de voi!

In sfârșit s-a deschis topicul :))

Welcome back Giuli! Tu vi de la mare eu plec :)) De marți voi fi plecat cam o săptămâna.

In rest: noapte buna tuturor si bafta la comenzi celor mai nocturni.

Salutare băieţi. Vă urez o noapte cât mai plăcută. Mâine dimineaţă să faceţi comenzi multe şi să munciţi să luati Cabbie.

Muncesc pentru sultan :X stiu ca nu va dura ceva, da am timp.

Neata tuturor. M-am trezit si eu si intru puțin pe SAMP. Bafta la comenzi!

Neata all inainte m-am trezit si eu.

Ce ziceti daca ne-am inscrie si noi aici http://forum.b-zone....ul-factiunilor/ macar la prima editite sa vedem cum este.

Nu e o idee rea sa ne inscriem, am putea sa o facem, dar nu va pot înscrie eu deoarece voi fi plecat toată săptămâna.

Neata all inainte m-am trezit si eu.

Ce ziceti daca ne-am inscrie si noi aici http://forum.b-zone....ul-factiunilor/ macar la prima editite sa vedem cum este.

Nu e o idee rea sa ne inscriem, am putea sa o facem, dar nu va pot înscrie eu deoarece voi fi plecat toată săptămâna.

Mi se pare destul de ok.. acu sa vedem ce zic colegi

Salutare tuturor mai intai.

Bine ai venit Giuliano!

Si da este foarte interesant.Vorbesc cu Giuliano sau Zokee sa vad daca se ocupa.Daca nu va voi inscrie eu si-mi asum responsabilitatile.Sper ca nu plec nicaieri.Mai vorbim despre asta.

Bafta si spor la comenzi!

Salutare tuturor mai intai.

Bine ai venit Giuliano!

Si da este foarte interesant.Vorbesc cu Giuliano sau Zokee sa vad daca se ocupa.Daca nu va voi inscrie eu si-mi asum responsabilitatile.Sper ca nu plec nicaieri.Mai vorbim despre asta.

Bafta si spor la comenzi!

Daca o sa inscri u factiunea o sa te ajut si eu.

Neata . Acum m-am trezit si eu . @, este o idee buna , dar trebuie sa vorbim cu Giuliano sau Zokee :)

Neata Dutu!

Aşteptaţi să vedem cine se înscrie, iar după vedem..

Noapte bună băieţi. Ne auzim mâine în joc.

Bun venit celor noi. Sper să faceţi o treabă bună şi să nu regretaţi alegerea de a intra in LV Taxi.