Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, la multi ani Giuliano si felicitari celor care au primit RankUp saptamana aceasta. Multumim Giuliano ca ai deschis din nou topicul, si chiar o sa evitam spamul aiurea. Noapte buna Taxi Las Venturas!

Salutare tuturor. Ma bucur ca Zokee si ajutoarele (sau ajutorul) lui au reusit sa posteze rapoartele asa de rapid. :D

Ne vedem mai diseara in joc. Sa fiti cuminti! Bafta.

Salutare Taxi Cab Company Las Venturas ..Ce faceti ? Bafta la comenzii! O zii bunaa !

Fi mai atent data viitoare in ce topic postezi.

Edited by vladutzz00

n'Seara colegii!

Da @, a vrut sa posteze la Lv taxi pe RPG 2 deoarece face parte din acea factiune.

Nici eu nu m-am apucat inca de comenzi acum reinstalez gta ca am instalet un mod si imi tot da crash.

Ne auzim in game dupa ce il reinstalez.

Noapte buna ne vedem maine

Bloody nu mai fa astfel de posturi deoarece poti fi sanctionat nu ai vazut ce zicea Giuliano sa nu mai facem posturi pentru +1.

Ce ziceti daca s-ar posta zilnic cate un subiect de discutie? Eu zic ca ar fi o idee buna deoarece s-ar evita spamul.

Astept pareri!

Noapte bună Taxi Las Venturas si succes la comenzi! Astăzi a fost o zii cam grea pentru mine, am avut ceva treaba acasa si a fost destul de obositor.Maine ne punem pe comenzi serios! Rupem topurile. Zokee, distractie placuta la ștrand! Cius baieti

Buna dimineata baieti. Vezi sa nu te ineci Zokee. (Doamne ajuta)

Noapte bună Taxi Las Venturas si succes la comenzi! Astăzi a fost o zii cam grea pentru mine, am avut ceva treaba acasa si a fost destul de obositor.Maine ne punem pe comenzi serios! Rupem topurile. Zokee, distractie placuta la ștrand! Cius baieti

Tu cine esti? :))

Edited by South psoN

Eu sunt XxRsV11xX daca te intereseaza asa mult, sunt coleg cu tine de 2 saptamani:)) Dar o ard mai silent eu... nu trebuie sa fiu descoperit B-) Salut baieti, ce mai faceti?

Eu sunt XxRsV11xX daca te intereseaza asa mult, sunt coleg cu tine de 2 saptamani:)) Dar o ard mai silent eu... nu trebuie sa fiu descoperit B-) Salut baieti, ce mai faceti?

Intrebam pentru ca ai alt nume pe forum domne'. ;))

Neata, ma duc sa mananc si dupa plec pe afara , ne auzim mai pe seara , salut .

Bafta la comenzi .

Hey ce faceti baieti

Terminati fratilor cu astfel de posturi ca iar va inchide Giuliano topicul.

@, Da, tin numele de pe RPG2, joc mai mult acolo as spune, adica nah, intelegi tu. Ce mai faceti baieti? Merg comenzile? Vreau sa va spun ca sunt treaz de ieri de la 17:30. Am avut 17 ore nedormite:)) La 12 azi m-am gandit sa ma culc si eu si m-am trezit la 18. Ne vedem in game!