Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare. Ce faceti? Pentru mine a fost cea mai tare zi de scoala din acest an, pana acum. Am scapat cu 3 ore mai devreme deoarece erau plecati profesorii :))

Ne auzim indata in game. Bafta.

P.S: Am observat un bug la Faction Members si Faction Logs. La FL scrie ca racketzzz a luat rank 2 si la FM scrie ca racketzzz inca e rank 1...deci pana la urma ce rank are?

Edited by Reyzard

însfârșit am venit de la școalăă .. Giuli, super edit, mai taci mă :)) .. hai că m-a bufnit râsul.

mă america, aia nu e poză de la ședință, e de la evenimentul protech thă vip.

nu s-a mai discutat nimic la ședință, important , în afară de asta. Am aflat că Zokee o să fie mai activ, având în vedere că face școală de dimineață.

n'Seara baietii ce faceti?

Maine inca o zi de scoala :D

Azi ne-a adus primul test la mate si am luat 8:x

Inca saptamana asta ca apoi e mai lejer ca scap de testele astea :D

Americanu si Alinn nu mai postati aiurea in acest topic.

Uite bine. La matematica. Voi?

Salutare. Ce mai faceți? Am ajuns si eu acasă. De azi am început testele predictive. Oricum nu le trece in catalog deci e bine. :))

Pana la urma faza de la ședința e adevarata sau nu? Eu am rămas confuz.

Intru si eu mai îndată pe SAMP. Bafta la comenzi!

Noi acasa.

Nu nu, nuuu nuuuu ! Dar dupa 7 ore scoala + 2 dormit + 10 stat si frecat duda, 2 macar de samp merge :>

americanule tu numai double-post știi să faci :))

Va rog nu mai postati aiurea si nu mai faceți double-post. Daca aveti ceva interesant sa spuneti, spuneti. Dar nu 2 cuvinte acolo si gata. Ce faceți voi parca ar fi pentru +1.

Salut Baieti .

Azi cred ca e cea mai obositoare zi pentru mine , am 7 ore . Deci intru la 13:00 si ies pe la 19:45

Deci practic va urez bafta la comenzi . Ne auzim diseara :) Ceaw

Hai salut baietii :*

Salut si tie. Ati fost rugati sa nu mai faceti posturi asa de simple...Este greu de priceput? Incearca si tu sa formulezi o propozite mai ampla.O seara faina sa ai :*

hey guys i'm back from school and ready for working

Hello, welcome home.How was school today?A beautiful evening.:*

Va salut si eu.Nu am mai postat de mult pe aici.Scoala a inceput si se vede ca totul este diferit in legatura cu jocul. Asta e, jocul nu trebuie sa fie pe primul plan.O seara faina!:*