Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa intrebati pe /f.

Nu uitati! La 18:59 se termina perioada pentru raportul de weekend si la 19:00 puteti incepe cu comenzile pentru raportul saptamanal!

Salut baieti, de astazi in colo sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine, si sa nu fiti rautaciosi.

Va multumesc! Sa aveti o seara cat mai frumosa, spor la comenzi.

Welcome ceor noi!!

Back de la scoala.Ce mai ziceti baietii?

Acum am ajuns si eu, ce sa facem bine in mare parte. A mai ramas cineva care trebuie sa dea testul de intrare?

AliNNNN nu e nevoie sa ne anunti cand intrii in joc.Sa fim sinceri ,chiar nu ne pasa asa ca te rog nu mai fa posturi aiurea.

Saptamana asta este una grea pentru mine deci s-ar putea sa ma vedeti mai rar in joc cat despre numarul obligatoriu de comenzi nu stiu daca voi putea sa-l indeplinesc.

Eu sper ca totul va fi bine.

Va urez succes la scoala si la comenzi !

Welcome Celor Noi!

Buna Seara!

Am reusit sa intru si eu putin la Pc, deoarece ajut parintii sa vopseasca camera.

Voi intra putin in joc iar apoi ma duc sa invat.

Spor la comenzi.Bafta!

Noapte buna baieti. Va multumesc tuturor celor care ati ramas alaturi de mine. Veti avea mai multe de castigat. Vom face factiunea asta unica.

Nu-i bagat in seama pe cei ce au plecat, au plecat deoarece sunt pupincuristi si vor rank rapid. Vreau ca certurile sa nu se mai intample deloc, in caz contrar veti avea de suferit. Va urez o noapte placuta, si spor la comenzi.