Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineaata, colegi!

Eu ma bag la somn ca am dureri grave :)) Aveam planuri mari pentru seara asta frate, dar n-ai cu cine :P

Somn usor si succes color care merg la scoala/facultate/munca .

Bafta!

Hai buna dimineata, bine v-am gasit!
M-am trezi, am dat rob, am mancat si acum stau in jail :)).Foarte simplu.

Azi dimineata m-am certat urat cu nevastamea, ma dat afara si nu stiu ce sa mai fac.Chiar nu stiu. Dar am gasit solutia. Am dat un anunt pe un site (care ma inbuneste la TV, nu cred ca am voie sa-l spun, deoarece fac reclama) si acum cumpar casa. Acum tocmai ma uit sa vad ce oferte mi-ai facut.

Hai p@, ne auzim in joc!

Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare !

Buna dimineata.

M-am trezi acum deoarece la 9:30 trebuie sa fiu in statie.Plec la Bacau la un campionat de tenis de masa.

Si nu stiu daca trebuie sa fac invoire pentru event sau nu....Imi cer scuze ca va las acum cand sunt teste, dar era programat de acum 2 saptamani acest concurs.

Succes cu testele! Bafta!

@, si eu le am cu tenisu` de masa, tre sa dam o partida candva.

Am plecat la nunta, pe la 5 is inapoi, apoi cand ma trezesc doar Dumnezeu stie. Am si facut invoire sedinta.

Edited by Alonso

baieti eu nu am sa pot intru o perioada...asa ca dati testu cu cemil ca a trecut testu cu intrebarile cu (2/3) mai are traseul..

si ala ph boateng ala sau ceva de genu .. a trecut testu la intrebari cu 1,5/3 si la traseu 2/5 Nu pot sa ma duc sa postez... spunetii lui zoke ca a trecut si dati unu traseul cu cemil

Tu tot nu te potolesti cu posturile astea? :))

E ultima oara cand mai accept.

Uite frate, n-am dece sa mint in privinta raportului, poate cineva mi-a vrut raul si le-a sters, dar chiar le-am pozele .

Pe Postimg, sa poate sterge poze n-am dece sa mint ca le-am si nu le-am uitati-va va rog frumos la raport sa vezi ca este, cand l-am postat erau 51 de comenzi daca cineva le-a sters sa fac, dar uitati-va sa vedeti ca le-am pozele.

http://imageshack.us/gal.php?id=rJik1Z3j0Zrp0tyS

Edited by TEk

Uite frate, n-am dece sa mint in privinta raportului, poate cineva mi-a vrut raul si le-a sters, dar chiar le-am pozele .

Pe Postimg, sa poate sterge poze n-am dece sa mint ca le-am si nu le-am uitati-va va rog frumos la raport sa vezi ca este, cand l-am postat erau 51 de comenzi daca cineva le-a sters sa fac, dar uitati-va sa vedeti ca le-am pozele.

Ai fost demis.

* Nu uitati, nu riscati sa postati pe postimage fără tehnica care v-am zis-o. O aveti la Anunturi Importante pe paginile anterioare.

Vom avea inca o serie de recrutari, deci, poate va fi cu succes acum.. :))

Ti-am spus ca in final vei fi demis. Cum ziceai, ca vorbesti cu Zokee? Ai ajuns la vorbele mele ca n-ai ce?

Iar despre faza cum eram eu cand era ALex lider, ca n-am apucat sa-ti dau replica, eram la fel ca acum, doar ca avand in prezent o functie am si oarecare responsabilitati.

Succes in continuare.

I-ai dat maxim cu asta , nenica !

Nu e vorba ca i-am dat maxim, ca nu asta urmaresc. Doar i-am dovedit ca eu ma ocup de rapoarte si daca eu zic ceva asa e. El tot o dadea ca scapa daca vorbeste cu Zokee.

Zokee gandeste ca mine cand e vorba de situatii de genul.

Am plecat sa ma culc, ne vedem maine la 19.

** LV Shift Supervisor Deeyyuu: (( Sa vedem acum care este cel mai bun la deagle din factiune! )) **

Ce sa zic, m-am facut cu 20k, inca 30k si imi iau Uranus xD