Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata!, ce faceti? Am fugit si eu la liceu..

Azi este vinderi:X ..

Putem face raportu pana maine la 13:00 + sa postam nu?

Doar pozele care sunt pana astazi la ora 23:59 sunt valide pentru raport. Pana maine la ora 14:00 ai voie sa postezi raportul.

@,

Romana e limba care o vorbim , dar daca o luam cu gramatica aia care tb sa o stie doar profu' atunci sanatate si drum bun:))

Asa e... Cand eram in clasele gimnaziale am facut timpurile alea...O multime de timp am pierdut cu ele...Pentru ce ? De atunci nu le-am mai aplicat deloc...Doar pentru a umple programa cred...

Asa cred si eu si eventu' e praf rau...cine sta sa caute ca sobolanu toata harta....Iar faza cu hideen pentru a face mai mult bani bobo...nu prea cumpara lumea hideen.

Buna dimineata!

Am si eu cateva de spus:

1.La acest update cele mai aiurea sunt acestea:

- A fost adaugata posibilitatea cumpararii de interior custom (schimbarea de interior a casei pentru clienti). Schimbare se va pierde in momentul vinderii casei.

- Culoarea Hidden a masinilor (cumparata de pe clienti) se va pierde la vanzarea masinii catre un jucator sau schimbul acesteia cu masina altui jucator.

Nu cred ca vor mai fi multi care vor face acele lucruri...Nu are rost+ cheltuim bani aiurea.Oricum vor fi si specimene care o vor face pentru interese publice.Dar viata merge inainte, suntem in romania!

2.Fuck you romania!

3.Pentru un viitor mai bun Jos Presedentia[Coruptia] !

4. @Methaphour , esti nOOb. O culoare speciala care o poti cumpara cu 3E...O faci pe prostu'...

Cam atat.Ne auzim in joc.

Nu uitati de sedinta de la ora 14:00.

Bafta!

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

@,

Parca is stiril de la ora 7 dimineata:))

Buna ziua omaneni buni astazi urmariti o critica proasta din partea lui gonzo despre noul update!

Punetiva o punga pe cap si savurati:))

@,

Parca is stiril de la ora 7 dimineata:))

Buna ziua omaneni buni astazi urmariti o critica proasta din partea lui gonzo despre noul update!

Punetiva o punga pe cap si savurati:))

Mda mersi.O sa te tin minte.Nu era o critica proasta, este o posibila situatie in care se va afla serverul.

A murit Paul Walker. Bun actor. R.I.P.

Cautati sa vedeti ultima imagine cu el [mort]. Urat din partea celor care au postat-o.

Bafta!

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

S-ara' :P
Ce mai faceti,bre?

Zokee,nu prea inteleg.
Daca cineva ne deranjaza il punem pe BlackList LV Taxi si mai postam si acolo iar acel jucator va fi si pe BlackList-ul nostru si pe BlackList-ul Tsar Bratva?

S-ara' :P

Ce mai faceti,bre?

Zokee,nu prea inteleg.

Daca cineva ne deranjaza il punem pe BlackList LV Taxi si mai postam si acolo iar acel jucator va fi si pe BlackList-ul nostru si pe BlackList-ul Tsar Bratva?

Tsar Bratva doar se ocupa de Blacklist-ul nostru. Dar, voi trebuie sa postati si acolo pentru a putea stii cei din Tsar Bratva pe cine trebuie sa omoare si sa se ocupe.