Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare băieţi, acum am ajuns şi eu de afară după ce am jucat jocul pe telefon "Fără Număr", prea bestial jocul cre'că îl joacă juma de România, e prea beton jocu, vă zic eu merită încercat.

Edited by Pharaoh aka NonSt0p3R

Bajetii mei, ultimu post aici ! S@L P@, Taxi LV are valoare si este cea mai cea, daca n-ar exista Daryus ar fi super, dar na. Ribe lider bun, elegant, cat de cat, daca v-ar da rank-urile la timp, ar fi super. Si cam atat ! MARIO NEXT Lider! Poate cand iei lider MariO o sa te vizitez ! S@L P@ inca odata !

Bajetii mei, ultimu post aici ! S@L P@, Taxi LV are valoare si este cea mai cea, daca n-ar exista Daryus ar fi super, dar na. Ribe lider bun, elegant, cat de cat, daca v-ar da rank-urile la timp, ar fi super. Si cam atat ! MARIO NEXT Lider! Poate cand iei lider MariO o sa te vizitez ! S@L P@ inca odata !

Fii atent să ştii şi tu. Rank-urile nu se dau la timp, aia este doar o perioadă minimă la care se dă. Tu ai demonstrat că stai doar pentru rank. Bă frate, nu mai ştiţi să vă distraţi... intraţi într-o facţiune pentru rank, când poţi sta pur şi simplu liniştit... nu mai e acea plăcere cu rank-ul.. acum toţi ştiu.. " Am pile la lider, iau rank maine, poimaine " .. Nu mai e acea surpriză pe care o ai când îţi apare aşa din senin.. Aiurea v-aţi transformat.

Şi apropo, chestiile cu "S@L, P@" nu demonstrează decât că eşti ori vreun disperat după rank, ori un player care nu are ce face cu viaţa lui şi îşi exprimă supărările în jocu' ăsta.. Trist băieţi.. dar asta-i realitatea.

Ascultati ce zice Zokee, ca zice bine

Da-ti-va seama la timp pana nu e prea tarziu...

Mereu caut sa va arat cea ce este bun, ca dupa un anumit timp sa stiti ce aveti de facut si cum sa va comportati, cand trebuie sa vorbiti, cand trebuie sa taceti, etc.

Edited by ribe

Este un punct de vedere foarte corect @Zokee. Nu mai e ce a fost, si nici nu o sa mai fie vreodata.. Nu mai e bucuria jocului cum s-ar spune :). Multi se joaca doar ca sa obtina un rank la data estimata de ei, sa dea bine in palmares, cum se intarzie o zi, doua sau mai mult, devin paranoici si arunca vorbe in stanga si in dreapta cum ca liderul nu isi face treaba si alte prostii de genul, si uite asa din cauza unora ca ei (no offense) se reda o imagine proasta si falsa in acelasi timp. Gandeste de doua ori inainte sa faci ceva, si totul va fi bine pentru toata lumea !

#Noapte buna si succes la scoala/facultate/munca !!

Zokee sa stii si tu ca nu-i vorba de rank, am iesit pentru ca este in factiune un nab (sa nu zic altfel) care are un limbaj de .... si mai e si rank 4 si asta m-a enervat. Ribe, accepta-mi demisia si da-mi /uninvite...

P.S. - Usor usor au plecat toti, si nu stiu ce te bagi tu Zokee, mai esti membru taxi lv ?

Zokee sa stii si tu ca nu-i vorba de rank, am iesit pentru ca este in factiune un nab (sa nu zic altfel) care are un limbaj de .... si mai e si rank 4 si asta m-a enervat. Ribe, accepta-mi demisia si da-mi /uninvite...

P.S. - Usor usor au plecat toti, si nu stiu ce te bagi tu Zokee, mai esti membru taxi lv ?

Eu voi fi mereu membru Taxi LV. Şi nu eşti tu în măsură să comentezi de genu' ăsta. Problemele astea se rezolvă cu liderul, dar arma fraierului ştii care e, nu?

Dacă nu, ţi-o zic eu. Dându-şi demisia căutând un alt loc mai bun (pe care de cele mai multe ori nu-l găseşte) şi iese şi de-acolo.. regretând bineînţeles tot ce a făcut.

@, Lasa-i Zokee, nu te enerva, TOTI joaca dupa rank ,daca nu ai rank 4/5/6 nu mai esti smecher. Multii dintre ei nu au jucat pe vremurile, gen 2010-2012 , cand lucrai pentru un Faggio o luna, pentru un perrenial nici nu-i bine sa vorbesti!

De asta se distruge serverul, totul e pe pile, nu mai e distractie, toata seara e monotonie, sti ca intri , faci 2-3 curse , si tot asa.Dar nu ai ce sa-i faci. Deci nu te mai ambala asa, ca nu are rost, crede-ma..

Salutare băieţi, nu mai ce am terminat şi eu raportul, şi mă bag puţin pe forum şi după la un WarFace ne auzim mai târziu pe [/f], o zi bună vă doresc.

@, Mare dreptate poţi să ai mă băiatule, faza cu arma fraieru pentru vorba aia ai un +1 de la mine, totuşi eu zic să ascultaţi de Zokee. deoarece a avut lider aici acum este admin, eu zic că are ceva experienţă puteţi să vă supăraţi pe mine, să mă înjuraţi că îi iau partea dar aşa e. Vorbă lui Anthony dacă aţi fii jucat înainte când abea îţi cumpărai un Faggio, intradevar nu sunt eu în măsură să vorbesc la nivel 12, dar am mai avut şi alte conturi mai mari dar să zic aşa le-am dat, fără supărare are dreptate, nu mai staţi pentru rank, jucaţi pentru distracţie e doar un joc, nu sunteţi în realitate să fiţi poliţist, preşedinte, primar etc. PS: Felicitări pentru admin mă nab.

@, Mai şterge şi tu din PM-uri mă, vreau să-ţi dau un PM în legătură cu raportul am o problemă.

@@daryuS, Felicitări pentru helper, chiar meritai însfârşit ţi-a venit şansă.

Edited by Pharaoh aka NonSt0p3R