Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ribe,

@,

Ideea e ca in aproximativ toate felurile se va putea trisa, ca si acum, de altfel.. Sa fac in continuare SS-uri cum zici tu Maxim ar fi o prostie, s-a facut update si s-a automatizat si tu ma pui sa fac in continuare SS? N-are rost.

Per total, nu cred ca avem cum sa eliminam suta la suta comenzile aranjate, o metoda de a le mai micsora rata ar fi sa mearga o comanda cu un client pe zi(12/24H)

Race_s_signature.png

ROMÂNĂ:

Cea de-a paisprezecea ediție vă va testa abilitățile de șofer. Pentru a câștiga, trebuie să vă clasați pe locul 1, 2 sau 3. Plecarea va fi din Las Venturas iar sosirea va fi pe muntele Chiliad.

Pentru a participa la eveniment trebuie să găsiți un admin din trei (numele acestora va fi anunțat în joc). Nu puteți participa dacă aveți wanted sau dacă nu aveți licența de condus.

Câteva poze cu locația evenimentului: http://imgur.com/a/rON93

Regulament:
1) Folosirea codurilor / modurilor ce vă pot aduce orice fel de avantaj este interzisă. Dacă veţi fi prinşi cu astfel de moduri / coduri, veţi fi descalificaţi şi/sau sancţionaţi de către admini.
2) Dacă nu respectaţi indicaţiile organizatorilor, riscaţi a fi descalificaţi sau chiar sancţionaţi de către admini.
3) Nu este permisă deranjarea evenimentului în niciun mod, fie că folosiţi chatul într-un mod greşit (spam, insulte etc.), fie că acţionaţi violent (deathmatch). Încălcarea acestei reguli va duce la descalificarea dumneavoastră imediată, alături de alte sancţiuni dacă este cazul.
4) Nu este permis să cereţi adminilor teleport, heal, armură sau alte bonusuri. Trebuie doar să aveţi răbdare până când vi se va acorda tot ce este necesar.
5) Organizatorii îşi rezervă dreptul de a lua decizii pe moment, fără ca acestea să fie prevăzute de regulament.
6) Adminii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări acestui regulament în zilele ce urmează.

Data: Duminică, 22.02.2015
Ora: 20:00

Premiul pentru acest eveniment este:

• Locul I: $40000 & 15RP;
  • Locul al II-lea: $25000 & 10RP;
  • Locul al III-lea: $10000 & 5RP;

Câștigătorii: - se vor anunța după event -

* mulțumesc Tovarasa BeeTee pentru logo.

ENGLISH:

The
fourteenth edition will test your driving skill. To win, you must be on the 1st, 2nd or 3rd place. The start will be from Las Venturas and finish will be on Mount Chiliad.

To join the event you have to found an admin from three (their names will be announced in the game). You can't participate if you have wanted or if you don't have driving license.

Some pictures with the location of the event: http://imgur.com/a/rON93

Rules:
1) The use of cheats / mods which give you any advantage is forbidden. If you are caught, you will be disqualified immediately and/or punished by admins.
2) If you don't listen to the organizers, you can be disqualified or even punished by admins.
3) You are not allowed to disturb this event in any way, even if you use the chat wrongly (spam, insults etc.) or you act violently (deathmatch). Not obeying to this rule may lead to your immediate disqualification, along with other punishments if necessary.
4) You are not allowed to ask admins for teleport, heal, armour or any other bonuses. You just have to be patient until an admin takes care of you.
5) The organizers have the right to make spontaneous decisions.
6) The admins have the right to update these rules in the next few days.

Date: Sunday, 22.02.2014
Time: 08:00 PM (server hour)

The prize for this event is:

• Place I: $40000 & 15RP;
  • Place II: $25000 & 10RP;
  • Place III: $10000 & 5RP;

Winners: - to be announced after event -

* thanks Tovarasa BeeTee for logo.

Edited by eS KRASP

@,

Eu inca tot nu am inteles ce ai cu mine, chiar nu am vrut sa deranjez pe nimeni si am vrut sa par cat mai prietenos..singura persoana care m-a deranjat si cu care chiar am avut ceva o fost Adytza ala, in rest, toti mi-ati facut o impresie buna si ma simt bine alaturi de voi :-?

Bafta pe viitor!

Nasol, ca esti cu acest BAC :) , mie imi e greu sa invat pentru simulari si pentru permis acum, de aceea intru pe la 14 - 16, fac cateva comenzi si pe urma ies..In fine, mai am putin, sper sa se termine totul cu bine, si sa imi reiau activitatea :)) .

P.S: Voi ce mai faceti ?

Ba baieti, pare rau ca n-am intrat sa-mi iau ramas bun. Nu mai am timp cu bacu' asta. Sper sa ne revedem cu bine pe la vara.

Succes in continuare la toti si la cat mai multe comenzi !

Mult succes cu bacu' !