Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa-i ungure, deocamdata stau "in chirie", dar o sa vin acasa. :(... :)):*

Te asteptam cu bratele deschise >:D<<'> !

Rank 4 + sa fiti azi on pentru sustinerea testelor, vreau sa vad activitate mai mare din partea voastra mai ales cand recrutam.

Salut! Bine v-am gasit, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna. Sunt fericit ca, in sfarsit m-am reintors in factiunea asta minunata. <3 Kovac, love you.

#SHEF DE PAJINA

Edited by DragosF

Welcome celor noi sa va simtiti bine sa vabrwpwtati inca odata tot mai bine sa conapectati si sa nu intrati in certuei sa le ocoliti. Succea si mult noroc !!!

Welcome celor noi sa va simtiti bine sa vabrwpwtati inca odata tot mai bine sa conapectati si sa nu intrati in certuei sa le ocoliti. Succea si mult noroc !!!

Ce grav ai violat limba romana :))

@, se mai intampla cand postezi de pe telefon :))

Salut taximetristi, ce mai faceti? Cum e vremea pe la voi? La mine bineinteles toata saptamana a fost cald, 25 C+, acum ploua :|

Salut! Bine v-am gasit, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna. Am inteles ca liderul este de treaba.Si sper sa avem o colaborare cat mai buna.Numele meu pe samp este R3mlX dar pe forum am pe alt cont numele.O seara Buna

Rank 4+ va reamintesc ca am recrutat si aveti teste de dat, nu stati pe forum aiurea, intrati si faceti-va datoria.

Iti amintesc ca si tu esti rank 4+ :)) Si ce mai faceti taximetristii mei ? Uite o muzica pentru voi de taxi:

Salutare golanilor, ce mai faceti? :) Vad ca s-a cam suparat Chief MariO :)) aveti grija pana nu schima macazul si o ia pe alta linie :) Welcome celor noi :D

@, misteaux avataru. Cat despre mod, deja-l folosesc e foarte tare, cel mai jm3k lucru e ca are si checkpoint-urile.

Noapte buna colegi! Ma pun la somn, ca maine INCA mai se merge la scoala ... din pacate :))