Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Credeti ca Germanya vs holland finala? sau germanya vs uruguay?

totate sunt posibile pe spania nu ne putem baza deoarece a jucat mizerabil la acets campionat mondial

uruguay nu ma asteptam sa ajunga asa departe dar ia-ta are sanse destul de mari au jucat destul de bine

germanya - castiga campionatu sigur a jucat execelent la acest campionat modial nu avem cuvinte sa vb despre i-a sau sa o criticam

hollanda lafel foarte bine juca la acest campionat modial o echipa cu potential si valoare

oricum o sa fie un match foarte tare in finala!

CE parere aveti daca am face un taxi cab Black List adica in ce consta asta.

ce-i ce sunt pe B.L nu vor mai avea dreptu la service taxi .

ce-i ce sunt pe bl nu vor mai fii acceptati la comanda.

de ce s-a accept-am de la oricine adica de genu ma suna unu e in lvl eu ma duc dupa el defapt e in casa:| asta este o porcarie

eu zic sa vota'm un bl ar fii mai bine de cat ca toti copii sa dea service taxi sa nu stie s-a de-a cancel sa zica ca nu mai are nevoie ca, a gasit masina sau tot felu de dastea cu BL ar fii liniste in sufletele noastre!

GEn anonim12345: 5 zile pe bl nu are dreptu la service taxi

daca a-ti inteles ce-am vrut sa zic

marius ne-a ridicat bine nu ca s-a ne strice niste copii gen fac asa ca sa te enerveze , u nu te mai poti abtine il injuri iei warn sau te vede cineva si zice ia-uite ce fac astia din taxi cab

cum a zis azi bluer la interviu ca nu suntem activi si ne strica uni , asta e dincauza la oameni fara cap care habar n-au ce insemna sa fii in taxi sa fii chemat si s-a iesi din casa in ls si u esti in lv bis next ne poate confirma ieri ce i -s-a intamplat de 2 ori la rand cu aceasta lista zic eu ca ar fii mult mai bine si mai liniste decat fara dar voi veti lu-a decizia inpreuna cu marius si (bis)next daca se poate ca marius s-a ne organizeze o mini sedinta maine la 20:00 s-a discutam pe tema asta!

oFF : Nu mai fa dublu post .

On: Aceast topic exista deja . ! uitate mai in josul pagini "playeri fara drept la taxi"

Edited by nKFaTaL

si el cat vrea sa ajunga pretu 10$ ? . pai asa inseamna ca lideru si sublideru numa pierd bani din factiune . Si nimeni nu ar mai fi interesat de taxi . deoarce cu 100$ te plimbi cu taxiu pana maine :-J . iar 50 este prea putin . 100$ este foarte bine ;) . Dar ori cum el nu a spus in mod direct ca vrea sa scadem preturile la taxi . a spus ca pe 1 km plateste 500 $ . iar 500 $ nu e mult :-J . este chiar putin . Daca uni nu am bani si isi dau toti bani pe (whore) si arme in joc :-J . asta e . nu am ce sa le fac . O sa discutam si cu rzr .

Adevaru e ca sunt anumiti player in criza, si daca scadem umpic fare o sa avem mai multe comenzi si mai mult de lucru, dar asta e....nu sunt eu lider sau sublider. Faceti cum credeti mai bine si mai ´´corrrect´´ ca clienti nostri sa fie satisfacuti! Si inca ceva ar fi bine sa punem NOS la taxi ca sa ducem mai rapid clienti, oricum nu o sa vada vreu politist ca mergem cu NoS pt ca ar fi bine sal folosim pe autostrazi si nu in orase! Si altceva, sa nu mai schimbam culoarea taxiurilor, strica vederea; un [taxi mov, sau gri (hai albastru, alb dar....verde, nu prea sta bine)] pt mine nu sta bine la ochi, pareerea mea., ar fi mai real! ;) Edited by edy

Azi-noapte am visat ca eram intrun taxi cu niste playeri si toti politisti (PD/FBI/NG) din joc ma urmareau cu doate mijloacele de trasport (vanu de rob, helicoptere de tot felu, avioane, masini, tiruri, combine, motociclete etc)!!!

fara suparare akm...da unii kre au /fare stau degeaba shi nu accepta comenzile...eu spre exemplu am primit multe plangeri de la diversi playeri din diverse factiuni cum ca nu va faceti treaba...acum o seara sau doua seri erau activi 5 TAXIMETRISHTI shi numai eu aveam /fare pus...va rog fiti mai activii!!!(nu va suparati pe mine...)

stiu electro . Iar eo am o rugaminte . As dori ca voi sa fiti mai activi pe forum . .... totusi ca sa mai pot face un post trebuie sa astept o zi ... poate si mai mult . macar asa o pauza de 10 -15 minute pe zi acordati-o si forumului :) . Noapte buna ! :D

Eu nu sunt suaprat pe nimeni, dar sunt foarte activ si chiar fac cateva /ad-uri; noaptea, cand sunt singurul taximetrist pe harta si uni playeri au nevoie de taxi! :D :D

><DOVEZII :>>>

- http://img.b-zone.ro/images/59942903935455614635.png Vedeti doar eu si marius! :D :D

- http://img.b-zone.ro/images/53687106816417296717.png /ad-urile :D :D :)

uitati ce zic eu , ce ziceti ca noi taxi cab sa avem 3 skinuri rank 1,2 lafel rank 3,4 lafel 5, unic? s-ar cunoaste rankurile deoarece multa lume m-a intrebat l-a voi exista decat un skin ...

v-as putea arata eu un tabel de cateva skinuri daca e de acord marius is rzr sa le adaugam .

as mai dori un coleg de aicea sa se joace si nopate:( eu sunt c,am singur noapte si mie frica

problema cu clienti cand nu sunt nu sunt nu e vorba de fare , ca multi dintre playeri lasa spagi de genu 100k 50k 30k 20k

mai sunt si multi incepatori de lvl 1,2,3 care nu stiu comanda /service taxi daca se poate sa dati si voi mai multe aduri ca eu dau zilnic 10,20

as dori sa se bage o regula cine nu accepta comenzile ,sau sta afk sa zic bai eu i-au pauza intre 17:00-18:00 ca s-a stim cei lalti sa intram noi fare ar fii mult mai simplu pentru toti!

bv edy mergi cu nitro!

asa uitati cum arata niste ad'uri si ce roll au ele cu cat mai multe cu atata mai bine

http://www.picz.ro/pictures/c24fc615aa9d5d...fd11821b430.png

ca sa mariti numaru clientilor va trebuie maniere de exemplu dupa un transport adresativa cu, mai folositi comanda /service taxi, mai poftiti pe la noi, va multumim ca ne-ati ales pe noi , o zi buna ,la revedere , bafta incontiunare ,salut ne mai vedem,

o zi excelenta, o zii minunata , o zi superba , pa,pa iti multumesc ca ai alex taxi cab.com

cum ne adresam cand urca cineva in taxi nu ne adresam cu ba,ma,fa, sau alte aberati de genu asta noi ne adresam cu salut unde va duc., salut unde mergeti , salut bine te-ai urcat , buna unde doresti , hai noroc unde te duc, unde doresti dragule, unde doriti draga domn , folositi termenele astea de vorbire pentru a mari numaru de clienti nu cand se urca in taxi ,unde? haide azi , urca mai repede , misca ca n-am toata ziua , haide frate azi , doamen te urci azi? urci ba , haide ma in...

daca va adresati obrazinic sau direct lumea intelege ca sunteti nesimtitii si zice mai bine de cat sa tipe ala mai bine caut o masina s-au il rog pe 1

va rog adresati-va cu aceste maniere frumoase si va demonstrez ca in 1 spatamana veti avea mai multe comenzi si mai multe multumiri de la playeri si vom fii pusi mereu locu 1,2 niciodata 3!

marii* ma rog si nesimtiti lafel m-a batut romana!

-Maaaamaaa, shenron1 frate, esti nebun??? Ai facut atatea /ad-uri la 5 dimineata cand nu e D-zeu pe harta??? Tiai irosit bani pentru o comanda de la PauLiciOus! :)):)) :))

-Mmmmm dea, ar trebuii sa vorbim mai bine cu cleinti, dea!

Si inca ceva, cei care va supara, va fura vehiculele, face DM aiurea; aveti 3 posibilitati pentru dreptate:

1-Sai puneti la topicul unde playeri nu au voie la taxi.

2-Sai puneti la BlackList Paterno.

3-Sai faceti contract la hitmani. (Politia nu se oupa cu astea, ea este ocupata cu eventuri, pentru bani, asta e poltia, nu pentru dreptate sau ordine).

Edited by edy

Baieti...va dau o veste proasta....am cedat liderul...in ultimul timp au aparut foarte multe prb in RL...miam neglijat chiar si prieteni din cauza sampului astazi am decis sa o las mai moale cu acest joc...lasando mai moale m-am gandit k nu mai o sa am timp sa ma ocup de lider..si Taxi o sa se duca in jos foarte mult asa k am spus sa se aleaga un alt lider capabil si responsabil...care sa duca factiunea cat mai sus ... astea fiind spune i-mi pare rau... ati fost niste colegi de trb excelenti pot spune eu v-am considerat colegi nici de cum subalterni..nu m-am simtit mai presus de voi ...doar am aplicat regulile atata tot nu am dezavantajat pe nimeni... va urez BFT si sa duceti taxi cat mai sus..Bft si noului lider Taxi Cab Company ...momentan nu se stie cine e dar...se va publica Intr-o zi ma sa ma reintorc in Taxi dar nu k lider ci doar k membru :X

P.S Bft Next sper sa ramai sublider te descurci extraodinar!!

Mda....Iti dau dreptate deoarece a fi lider inseamna sa acorzi o gramada de timp chiar si din timpul tau liber numai factiunii..!Ai fost un lider bun si ai mentinut factiunea la un nivel destul de ridicat!Bafta in urmatoarele factiuni in care vei face parte!