Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Care este problema Paterno? Am auzit ca faci gura si vad acum si la discutii "asta inseamna sa ai pile". Nu, asta inseamna sa muncesti, sa fii de incredere. Un prim factor pentru sublider este sa cunosti acea persoana, la fel cum il cunosc eu pe Holmes.

@, Care este problema Paterno? Am auzit ca faci gura si vad acum si la discutii "asta inseamna sa ai pile". Nu, asta inseamna sa muncesti, sa fii de incredere. Un prim factor pentru sublider este sa cunosti acea persoana, la fel cum il cunosc eu pe Holmes.

Am facut eu gura? Ce-ai ma frate, care te-a mintit ?

Nu fac gura, doar ca nu e numai 1 care munceste, suntem toti.

Nu am nicio treaba, asa este, dai sublider cui vrei tu. Bafta. Nu te mai alarma asa, o faci degeaba.

Edited by PaterNo din LV Taxi V I P

Buna ziua. Ce faceti oamenilor ? Cum sta treaba. Eu abia ce am venit de la simulare la natematica. Am rupt luni si ieri. Am invatat de mi au bubuit creerii.

Care esti a 8-a ? Ce ai facut la simulare romana luni ? :))) de iau un 5 is boier. Ne auzim in game acum am timp liber. Bafta.

At fost cei mai tari baietii ! va salut Salutare Kennedy,Paterno,Holmes,Septi,Mendez,DupliN,Anabela! slutare la toti.. Ms Ultrass pentru ca ai dat PM lu zNoss Va Salut! aveti grija de vietile voastre... Am sa revin aici curand.

Edited by xSavi Valoare Mare De Cluj

At fost cei mai tari baietii ! va salut Salutare Kennedy,Paterno,Holmes,Septi,Mendez,DupliN,Anabela! slutare la toti.. Ms Ultrass pentru ca ai dat PM lu zNoss Va Salut! aveti grija de vietile voastre... Am sa revin aici curand.

Bafta frate, erai un om de treaba. Bravo Ultras, glumele tale au fost foarte bune. Sper sa revii cat mai repede aici Savi, te pup si te respect.

@, Mi-a facut mare placere si imi va face placere in continuare fiindca ne vedem dupa acele 2 saptamani in care nu ai voie sa intrii iar.

Cu siguranta, in aceste 2 saptamani ma voi relaxa cu Warurii ... Ultimate post.

Edited by xSavi Valoare Mare De Cluj

Multa sanatate boss... imi va fi dor de tine :( Erai cel mai bun taximetrist din factiune dupa parerea mea. Sper sa revi mai repede decat posibil. Bafta boss

Edited by Mendez H U L I G A N

Eu ma bag in pat la un film ceva. Maine am scoala, una alta, fotbal. Voi acasa la samp, la rob de dimineata sa luat suta de k :)) praduitorilor. Bine o fi de voi astia care nu mai aveti treaba cu scoala. Hai va pup, noapte buna si vedeti ce mai faceti. Fiti si voi mai atenti, nu va mai lasati dusi de posthunterii aia milogi. Bafta, ne auzim in game.

@South KeNNeDy Cand raspunzi la aplicatii, in seara asta ca maine vr sa dau teste :)) ca la ultii recrutati n-am dat si vr sa ma revansez.

Maine dupa-amiaza am sa raspund la aplicatii, asa ca maine seara o aveti asigurata pentru teste. Sper sa va puneti pe treaba si sa nu se mai repete cele 3 cazuri recente. O seara faina va doresc, vizionare placuta celor care va uitati la finala Europa League!

Maine dupa-amiaza am sa raspund la aplicatii, asa ca maine seara o aveti asigurata pentru teste. Sper sa va puneti pe treaba si sa nu se mai repete cele 3 cazuri recente. O seara faina va doresc, vizionare placuta celor care va uitati la finala Europa League!

Desigur ca ne punem pe treaba. O zi faina, va salut de la informatica.