Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda....Iti dau dreptate deoarece a fi lider inseamna sa acorzi o gramada de timp chiar si din timpul tau liber numai factiunii..!Ai fost un lider bun si ai mentinut factiunea la un nivel destul de ridicat!Bafta in urmatoarele factiuni in care vei face parte!

Toni are dreptate RzR ai fost unul dintre cei mai buni lideri . Si iti multumesc ca mi-ai dat aceasta sansa de a ajunge sublider . Sper sa pot duce aceasta factiune mai departe indiferent ce rank voi avea . Chiar si cu rank 1 Voi fi mandru ca sunt un TAXIMETRIST . Iar cu aceasta cred ca toti cei vechi sunt deacord cu mine . .... Imi pare rau ca pleci pe scurt. Iti urez succes cu iubita si cu prieteni Salut ! :((

Ne pare rau Marius .Dar ai dreptate .Uneori se cere "Activitate" dar intr-un mod exagerat.Baieti este un joc care il jucam din placere .Insa trebuie sa avem grija cu timpul petrecut pe acest joc.Nu zice nimeni sa nu fi activ dar trebuie rezonabilitate in toate. Tu nu ne-ai cerut Activitate intr-un mod exagerat si apreciez asta.Sper ca noul lider sa faca la fel. Bafta Mariuse.

cu toti i-am promis lu marius si ady ca o vom duce departe Dar na sper sa vina un lider capapbil nu un copil de 12,13 ani care isi lasa calculatoru deschis si are lvl 30+

- Codicul lui Oreste spune ca daca ar fi magazine de arme in romania, neam omori intrenoi, ar fi DM la greu! Cica, suntem aproape de un razboi civil!! :D :D :)

-Domnu' profesor, domnu' profesor (shenron1), domnu' profesor, domnu' profesor,, ce idei mai aveti pentru Taxi Cab Company ca va vad foarte activ pe forum! :D :D :D