Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

6 hours ago, Alexandrion12 said:

Salut, baieti a venit vremea sa ma retrag in glorie din aceasta factiune minunata as putea spune. Va intrebati "de ce?", deoarece sincer sa fiu, m-am plictisit, nu mai am cheful ala de facut activitati, acum in fiecare zi, intru si chiar ma plictisesc grav. Asa ca m-am decis si voiam sa o fac mai demult sa imi pun demisia si sa mai trec si prin alta parte. Mi-a placut foarte mult ca v-am fost lider, dar nu pot sta toata viata, dupa aproape 6 luni ca lider si alte 6 luni ca membru eu zic ca este de ajuns. Va salut pe toti, in special cei veterani, Sten, Fritz, Ebola, Elisei, Mihai, Anonim, Fitanu, Ciprian chiar daca nu mai este in factiune si nu in ultimul rand Monster a.k.a Nelly.

i was here for 80 Days or less , these days was one of my best day , i enjoyed a lot playing with out bou , you're one of the bou i have ever meet here , i hope you enjoy all over your career here i love u bro , wish you best luck <3 

San Fierro Taxi (RPG1) va ureza un an nou, plin de succese atat pe plan financiar cat si pe plan emotional. Sa aveti un an fara sanctiuni si fara posturi. Raport usor va doresc la toti :* .

On 12/30/2017 at 8:41 PM, C A T A L I N N said:

Am sters ce am scris, nu meriti, de ce nu ai fost asa ignorant cand ti-a dat rank 2?

Da cine esti tu mai zmeule? Ca sa stii, eu pe Alex il stiu de cand era rank 3, si sunt prieten cu el, imi mai permit sa fac glume, nu il tin numa din pupat in cur ca tine.

Edited by TLG Nocturn

Felicitari Fritz pentru noua functie, iti urez mult succes in tot ceea ce ti-ai propus, pwp ! 

Apropo, vreau sa va aduc la cunostinta ca am infiintat clanul Hell's Angels, va astept cu cel mai mare drag, P.S: clanul nu va expira, va fi intretinut lunar.

Noapte buna gasca , ne auzim, pwp!

Eu încă aștept să primesc wanted.. nu primești niciun ban până nu iau.

14 hours ago, sQuare RooT nWo said:

Ce face lumea ?

Da uite la lucru, tu ce faci, merge trraba?