Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu e vorba de asta,ok iti dau prima da ma enerveaza ca nu respectati.(zic de unii).

Oricum,deacuma topicu cu succesfull commands il voi deschide duminica intre orele 12:00 noaptea si 18:00 seara.

OK! Marti, 6 aprilie, nu voi mai avea Internet asa ca, daca vrei tu ma poti da afara ca nu o sa mai intru 3 luni cum am zis la topicul´´Inactivitate´´.

P.S. Te anunt daca voi avea Internet mai repede de 3 luni.

OK! Marti, 6 aprilie, nu voi mai avea Internet asa ca, daca vrei tu ma poti da afara ca nu o sa mai intru 3 luni cum am zis la topicul´´Inactivitate´´.

P.S. Te anunt daca voi avea Internet mai repede de 3 luni.

De cand nu am mai postat pe aici?Mno, edy esti ca si demis :).....

Noapte buna..

*Ok Hooligane,ma voi ocupa eu si restul membrilor cu rank mai mare

*Am luat un warn de la Piticul, pe degeaba.. eram cu RssX in masina.. in spatele tirului q care circula Piticu,a tras unu dupa el si mi-a dat mie kick pt " DM Aiurea " , hai sa fim seriosi.. daca este incapabil sa observe ce se petrece pe server,si cine trage.. si greseste si cine nu,de ce mai are admin ?!

*M-am saturat pana peste cap,de acesti copii.. care se cred zei, datorita faptului ca stau in fata unui PC, si tasteaza tot ce le trece prin cap.. stiind ca nu le poate face nimeni nimic.. WTF.. ?! Asta e ROMANIA..

*O generatie de tot rahatul !

Neatza kids..

*Poate ai dreptate, si nu l-am cunoscut.. insa,nici nu vreau.. pt mine sunt niste oameni care nu exista

*Eu, plec la scoala.. :(

*Vorbim cand ajung acasa.. sper sa nu stau mult.. :D

*Pana atunci, hai cu spam..

Gata.. m-am intors de la scoala..

*2 ore .. mi-au ajuns

*alexx,pacat ca pleci.. aveai destula vechime,si nu cred ca era cazul sa pleci..

*Trebuie sa intelegeti ca Taxi Cab. Company, are nevoie de membrii stabili.. doar asa putem face in continuare o impresie buna pe server..

Neata all ! Moama ce repedeeeeee se umple topicul astaaa nici nu am timp sa il citesc pe tot !

Acum pot sa va multumesc pt. votul acordat de rank5 :)

Deja facem impresii destul de bune : Toti liveplayeri zic ca ne descurcam destul de bine..!

Stefane...knd intri? kte teme mai ai? Ca nu est enimeni din Taxi on..:(vorbesc singur pe /f ...

Edited by SRR

Neatza, Costel..

*Pofta buna

*Baga mare la munca.. :D

*Revines, nu te-a votat nimeni pt rank, eu si Hooliganu am hotarat impreuna,ca il meriti

*Spor la munca tuturor

*Eu ma pun putin la somn..

*Vorbim mai pe seara..