Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Toate activitatile de astazi au fost anulate, daca o sa isi revina forumul o sa facem miercuri sau duminica care vine, pastrati comenzile de saptamana asta, o sa rezolvam la sedinta tot ce tine de salarii si rankup.

Va urez noapte buna celor care s-au culcat , eu mai stau putin.

Se pare ca vom aveam colegutzi noi :X.

Miercuri sedinta , sper sa ma trezesc , bafta :))

Scuze pentru "mini inactivitatea" mea . Problemele sau rezolvat :X

De azi sunt super , mega , ultra activ la comenzi si in general .

Eu ma bag la somn , noapte buna :* .

b-(^#(^:-$

neata acum m-am trezit si eu.

Intru in Game mai acusi ca sa bag multe comenzi ca nu am lucrat de loc pana acum:P

Mda...multumesc mult pt fw...Spam pe /f? :|...dupa ce ca sunt de cateva zile in factiune si sunt foarte activ,fata de altii iti multumesc mult julia:*.

Dupa ce ca stau sa fac comenzi pentru ca altii is afk si nu ma duc si eu cu baietii la un footbal stau ca fraieru non-stop sa fac comenzi,pentru un /ad?serios?dupa ce ca azi eram singurul pe /fare ....muriti daca dau un /ad cand nu sunt comenzi?Doamne,nu mai zic ca dupa ce a tipat julia unpic pe /f toti fare toti repede /fare,eu eram cu comanda,dupa ce mi-am terminat-o am dat un ad?..daca nu sunt comenzi nu am voie un ad?LOL

Dragi Colegi: Fiti cat mai disperati intre orele 16:00-17:00 si 20:00-21:00 si sa nu dat ad.E ora obligatorie si daca nu sunt comenzi tot trebuie sa faceti rost ca nah..e regula:|

Edited by uN1kul