Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incercati sa formulati cate o propozitie , nu doar cu neata , ce faceti ? am venit de la scoala , ma bag in samp .Daca mai vad posturi de genu o sa primiti sanctiuni pe forum si in samp . Diseara vreau sa fie toata lumea la sedinta cine nu vine primeste FW .

ps , ma scuzati ca nu am ajuns la sedinta ,maine luni la ora 21:00 se va tine sedinta sa va explic anumite chestii , prezenta este obligatorie !

Edited by ALex

Salutare colegi... m-am intors si eu din oras... gata, mi-am facut si eu contract cu astia de la RCS RDS, am renuntat la cel de la NextGen, am inteles ca astia sunt mai buni... adica foarte multi au de la ei si sunt multumiti...

Ce bine ca s-a amanat sedinta... ieri nu puteam ajunge.... m-am pus cu cativa prieteni la un pahar si.... :)))

Buna seara baieti. Am inteles eu gresit sau luam de la 0 pozele dupa sedinta de azi? Sau se pun toate normal de Duminica dupa ora 16:00 ?

Ma duc si eu la somn baieti, seara asta a avut de toate :)). Am dat si rob, am dat si fail, am plecat a doua oara cu sultan la checkpoint, si din nou fail, si acum incalizim celulele, noapte buna tuturor si bun venit celor noi, si bafta celor care au plecat.