Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut all vreau sa fac un anunt sapt asta am sa aleg alt SUBLIDER i-mi pare rau de cristy dar am obs ca este cam inactiv ... si nu prea se implica vreau sa va zic k toti aveti sanse egale :) liderul va fi ales dupa urm caracteristici

1.Activitate

2.Seriozitate

3.Comportament

4.Experienta ... mai putin asta..

TOTI AVETI ACELEASI SANSE Va rog sa fiti cat mai seriosi activi ... etc Asta am avut de zis va multumesc aveti grija cum va comportati BaFta !

Salut all vreau sa fac un anunt sapt asta am sa aleg alt SUBLIDER i-mi pare rau de cristy dar am obs ca este cam inactiv ... si nu prea se implica vreau sa va zic k toti aveti sanse egale :) liderul va fi ales dupa urm caracteristici

1.Activitate

2.Seriozitate

3.Comportament

4.Experienta ... mai putin asta..

TOTI AVETI ACELEASI SANSE Va rog sa fiti cat mai seriosi activi ... etc Asta am avut de zis va multumesc aveti grija cum va comportati BaFta !

Deci eu am cele mai multe sanse :))) te ast in joc sa-mi dai rank =))

poi ce sa fac daca sapt trecuta am luat foarte multe banuri?....

Si in plus... acum nu imi mai merge nici parola :((

Sper sa rezolv maine treaba cu parola...

Noapte buna all!... sper sa ne vedem maine in samp!

Edited by Cristy23

ii mituieste si amentinta .. asta nu e corect .. in primul rand.. si in al doilea rand.. macar de era pe srv. ca sa merite voturile..saptamanile astea..nici macar o data nu l-am vzt pe srv. :| !!!

Re all... m-am intors printre Membrii taxi:D...

Si ce primeste membrul saptamanii?

Eu sti ce zic marius? membrul saptamanii sa fie cel care are cele mai multe comenzi... si te ajut la verificare

Asa zic si eu ca si Cristy , si premiul este de rank-up primul loc , 100k locul 2 , si 50k locul 3 , scrie si in topic.

Off eram sigur :-J nu sunteti capabili sa lasati sa se voteze va certati aiurea asta a si fost faza sa vad cum va intelegeti dar vad k nu prea aveti spirit de echipa adx nu a fost activ deoarece alaltaieri a intrat in taxi sa sti si tu isabela :) el mituieste?ok sa zicem voi dc nu mituiti dak el e descurcaretz ce sai fac si voi nu ...

Da Marius , dar e incorect asa , noi muncim pentru acele voturi , si el da 10k si a scapat , nici tie nu cred ca ti-ar conveni..