Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baietii eu astept raspunsul la cererea demisionarii din taxi. Sper sa tinem legatura in continuare .

Cred ca acum este momentul sa-mi cer scuze tuturor celor care v-am suparat ceea ce nu cred ca este cazul , caci tot omul greseste. Va urez mult succes tuturor in tot ceea ce vreti sa faceti , in special Giuli si Machiavelli cu factiunea daca puteti si va cred in stare sa o ridicati la un nivel mare , sa fie renumita Succes. Va salut.

Bafta Nutule, poate ne voi mai revedea vreodata :(

Cred ca acum este momentul sa-mi cer scuze tuturor celor care v-am suparat ceea ce nu cred ca este cazul , caci tot omul greseste.

Este cazul, ca pe mine m-ai suparat demisionand....

Asta e, acum plecati toti....

Bafta in continuare Camatare!

,,Buna dimineata.''

Vad ca iesiti pe capete...

Alegerea voastra, eu am preferat sa pastrez un colectiv unit si frumos, dar majoritatea intra in factiuni pasnice numai pentru a avea o factiune anterioara.

,,Buna dimineata.''

Vad ca iesiti pe capete...

Alegerea voastra, eu am preferat sa pastrez un colectiv unit si frumos, dar majoritatea intra in factiuni pasnice numai pentru a avea o factiune anterioara.

Unii!

Buna seara dragi colegi! Apelez la voi acum...Am primit ban 14 zile pentru ca cineva mi-a transferat in contul de la banca 7.500.000$ si am primit acel ban pentru ca "am fost complice la schimburi ilegale".De ce este aceasta regula aiurita ca sa spun asa si cum pot scapa cat mai rapid de acel ban?

Momentan sunt un om mort, Amin !

Buna seara dragi colegi! Apelez la voi acum...Am primit ban 14 zile pentru ca cineva mi-a transferat in contul de la banca 7.500.000$ si am primit acel ban pentru ca "am fost complice la schimburi ilegale".De ce este aceasta regula aiurita ca sa spun asa si cum pot scapa cat mai rapid de acel ban?

Salut!

Nu primeai ban daca nu erai complice. Adminii sunt atenti cand sanctioneaza pe cineva, deci nu ai decat sa cumperi UnBan sau sa astepti... sau dovedeste ca esti nevinovat, desi ma indoiesc(fara suparare)

Chiar imi pare rau de tine , incerc sa te ajut daca pot...

Intru si eu in game la 11:00

Uite ca sa raspund eu la intrebarea ta, eu fac bine, stau pe forum si mi-am aranjat raportul pentru saptamana asta si ma bucur ca am intrat in "Cartea recordurilor"...

Imediat merg sa fac o baie cald si imi continui munca la creearea unui mic post de radio, dupa ce e gata pagina si imi piesele pe care le voi adauga o sa il va dau adresa radioului si o sa va astept cu cat mai multe dedicati, daca va merge voi cere acordulu detinatorului B-Zone de al adauga la lista de la /carradio.

Prima zi din cele 14...Foarte greu si incerc sa suport.

Eu va doresc o noapte buna si niste vise frumoase si in ultimul rand spor la comenzi pe saptamana asta!

Uite ca sa raspund eu la intrebarea ta, eu fac bine, stau pe forum si mi-am aranjat raportul pentru saptamana asta si ma bucur ca am intrat in "Cartea recordurilor"...

Imediat merg sa fac o baie cald si imi continui munca la creearea unui mic post de radio, dupa ce e gata pagina si imi piesele pe care le voi adauga o sa il va dau adresa radioului si o sa va astept cu cat mai multe dedicati, daca va merge voi cere acordulu detinatorului B-Zone de al adauga la lista de la /carradio.

Prima zi din cele 14...Foarte greu si incerc sa suport.

Eu va doresc o noapte buna si niste vise frumoase si in ultimul rand spor la comenzi pe saptamana asta!

Mulţumim. Eu am ieşit. Noapte bună băieţi, ne auzim mâine.

Revin eu, nu am somn!

Vreau sa le urez un calduros bun venit lui Alakazam si Caball, sper sa revin cat mai repede posibil si sa facem cunostinta si sper sa ne intelegem toti cat mai bine posibil :)

Astept oameni la discutie, chair toti dormiti?

Mersi.mersi!!

Bine v-am gasit dragi colegi!!

Sper sa facem treaba buna inpreuna!!

Am plecat si eu la somn,Noapte buna!!

Edited by Cabal

Welcome celor noi veniti !!

Neata! cred ca sunt snigurul on la ora asta:)) vreau sa fac multe comenzi, bft all!

Edited by CrisTianUGD