Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bal Bla...Am iesit :) bafta tuturor ne auzim ! :-S

Bal Bla...Am iesit :) bafta tuturor ne auzim ! :-S

Neata all. Vad ca te pui devreme la pc RzR :) Und ai fost noaptea?

Am o intrebare: pot sa fiu arms dealer? in regulament si la news/info nu am gasit cv sa zica daca am voie sau nu. Am si licentaa de materiale.

Edited by Evghin5

Salutare all!

Evgghin5 poti sa iti iei ce job vrei!

Marius... scz ca nu am venit la sedinta si ca nu am postat la neprezentare dar am fost plecat de sambata pana azi... abia am venit pe la 3 dim :))

Panzer felicitari pt rankul de Sublider!

Ne vedem in joc!

Salutare all!

Evgghin5 poti sa iti iei ce job vrei!

Marius... scz ca nu am venit la sedinta si ca nu am postat la neprezentare dar am fost plecat de sambata pana azi... abia am venit pe la 3 dim :))

Panzer felicitari pt rankul de Sublider!

Ne vedem in joc!

Incepand de azi fara cerere job-urile ilegale nu mai poti sa ti le ei -> read topics inainte sa-ti dai cu parerea.

Pff...Am ban cum intra Cristy se intampla cate ceva si nu sunt :))

P.S.Cristy o sa ai rank 4 deci don't worry !

Da frate dar Arms Dealer nu e job ilegal... ca daca te prinde nu iti face nimik... asa ca... nu ai voie Drugs Dealer!

Si stiu ca o sa iau rank 4 ca trebuia sa iau de sapt trecuta dar nu ati fost multi la sedinta si nu a mai dat rank up

Dar din propunerea ta (acceptata)... Joburile: Arms Dealer, Drugs Dealer, Whore, Car jacker le putem avea numai cu acceptul liderului...

Edited by Cristy23

Da frate dar Arms Dealer nu e job ilegal... ca daca te prinde nu iti face nimik... asa ca... nu ai voie Drugs Dealer!

Si stiu ca o sa iau rank 4 ca trebuia sa iau de sapt trecuta dar nu ati fost multi la sedinta si nu a mai dat rank up

Dar din propunerea ta (acceptata)... Joburile: Arms Dealer, Drugs Dealer, Whore, Car jacker le putem avea numai cu acceptul liderului...

Ia RL in fata copilu`. Daca iesi pe strada si strigi "ba in ... VAND ARME , DROGURI , FUR MASINI , MA F*T PE BANI" e legal sau ilegal ?

Si am incheiat discutia...

Eu am luat unban degeaba tot zice ca am ban pe ip :|