Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Kido... in joc mie nu mi-a dat nimeni wanted ca am fost arm dealer sau car jacker... eu la asta ma refeream... stiu ca in realitate nu e permisa treaba asta... . Am incheiat discutia... nu vreau sa ne certam!

Si marius... pe ce motiv ai luat ban? :(

Oke Cristy, e a 2-a oara cand suntem impreuna in factiune nu e cazul sa facem haz.

Marius pentru money chat...a vrut sa ajute un incepator i-a dat 10k avea lag si poc ban.

Re all :)) sunt foarte trist....am si eu ban de la ADMBot......lag...money hack.....75k....am postat de ieri....si am postat la inactivitate....sa nu credeti ca imi bat joc de cea mai misto factiune.....colegii de treba a bosii la fel....e minunat.....revin dupa ce imi scoate banul:D

r3 all ,am intrat de 2 zile in taxi cab company si vreau sa spun ca

Taxi Cab Company=The Best

:b-emo: sper sa ne intelegem

A patit si un prieten de-al meu,a dat bani cuiva si a luat ban...eu unul nu sunt de acord cu ADM-bot

Treaba cu adm bot e buna dar cate o data mai are si el niste scapari :)) lagul il deruteaza...

nu gasesc multe lucruri bune la admbot. doar ca da kick si ban celor cu hack. sa speram ca va dat kick si celor cu lag mare.

Neatza. Se pare ca toti avem scoase banurile (CoX, Franck00, Marius, eu).

AdmBotu` e bun uneori cand nu sunt admini, dar nu e atat de destept sa baneze codatii (nu toti).

Salut all

Sunt foarte dezamagit de uni dintre voi de ce am auzit k ati facut azi dimineatza .... asa am ajuns ma? SUNTEM FACTIUNE PASNICA NU MAFIE INTELEGETI !! PE CINE PRIND K FACE DM DIRECT FW CU VOI NU SE MAI POATE NU MA INTERESEAZA A CUI E VINA .. DAK VA ATACA CNV FACETI POST NU VA FACETI DREPTATE SINGURI OK? Mia ajuns ..mi-au spus si admini de trb asta faceti dm aiurea m-am saturat sa fiu contactat in joc sa zica X si Y fac DM de acum in colo cine are post pe forum si cel ce face postul are dovezi clare direct FW nu mai stau de mustrari advertismente .. SPER K a-ti inteles o sa discutam mai multe la sedintza sper sa k m-am facut inteles... park ati luato razna am sa vb cu fiecare in parte sa va explic

Ne vedem in joc haideti la comenzi :)

Sefu eu am intrat pe la 10:45 si am vazut batalie mare intre taxi si cuneo. eu doar am fugit dup un taxi si cuneo a inceput sa traga in mn fara motiv. desigur ca nu am tras dar aveam arma in caz ca o faceau din nou.

eu am facut login in toiul luptei.

Evghin daca te ataca un membru din alta factiune sau civil faci ss si postezi la factiunea respectiva sau la mafia care ne protejeaza!

Noapte buna all, ne auzim maine!

Bafta la sc si la comenzi!

http://img.b-zone.ro/images/54298858775988087140.png

http://img.b-zone.ro/images/37550275553473653619.png

http://img.b-zone.ro/images/86995827526323539061.png

http://img.b-zone.ro/images/37049537752007963608.png

http://img.b-zone.ro/images/08407679435702949835.png

http://img.b-zone.ro/images/12935939706083478174.png

Edited by Cristy23

Prea multa vorbarie. Explic eu si daca nu am dreptate contraziceti-ma (adica : Franck00, Evghin5, alberts, Albal.Alexe) :

0merta ne-a bubuit Taxi-ul (vroiam sa plecam la Pestera din LV) intrand direct in noi in fata la CNN.

Dupa ne-a luat cu o duba si mai erau alti 2 cuneo pe motoare langa noi.

Ne-a legat si a cerut bani pentru recompensa a spus ca daca dam /q ne baga pe BL.

Ceilalti au platit eu am spus ca nu dau nici un ban si pana la urma am dat /q, ca dupa sa vina toti Cuneo dupa mine.

Ne-am luat toti 5 deagle-uri si i-am asteptat la HQ S.I. Fiindca cum ieseam de la gara SF muream asa ca am decis sa ma apar ca altfel nu pot.

Dupa am maturat pret de jumatate de ora cu Toha Vlad si 0merta pe jos..

Apoi au venit EDIT si alti...Cuneo.

Eu am Chemat Paterno fiindca 0merta spunea "fara dm la gara, safe zone" (striga cand venea sa-si ia heal), dar de unde el se punea in mijlocul strazii si tragea in mine cu Sniper si dupa cand a venit la gara si a tras nush cine in el facea urat. (copil...)

A venit Paterno i-am ajutat sa-i joace in picioare si asa se termina povestea la GARA SF !

Martori : body75, Mada_Linux, [biS]Croco, [biS]CoZmIn.Corleone, [biS]Five etc.

N-a fost NICI UN WAR ! Cum au presupus unii... Doar dupa ce am vazut ca nu mai putem pleca de la gara fara sa dam peste... am chemat paterno si a iesit putin cu scantei.

Hai Neatza Taxi ! Nu mai conteaza :)

marius te felicit pentru bunatatea ta. esti un lider excelent ca ai platit in locul la toti angajatatii tai. o asemenea suma nu oricine dadea!

scuze ca am postat

Stii de ce a platit ? Pentru ca stia ca oricum noi nu o sa o facem niciodata si asa ne dadeam in cap in fiecare zi ! (cel putin eu n-am de gand sa dau bani la toti ... ca ma baga ei pe BL ca dau /q cand ma leaga si cere recompensa ...).

Macar a vazut toata lumea ce fel de lider aveti.

Neatza all.

O noua zii de scoala....si o noua zii de chin ptr mine...la parkour...

Ii omor pe astia... :)) ii antrenez la greu parca vad ca azi o sa mi se planga ca au febra musculara :)):))

:))) toha te-a rapit. ce e gresit in asta? e mafiot, de ce mai exista comanda de /tie? ca sa iti dea drumu tre sa platesti suma care ti-a cerut-o

si paterno cand au venit mai mult au stat pe drumuri ca mureau de fiecare data.

ps: si cu barzini ce era?

edit: Cox, cand tu o sa maturi cuneo atunci sa te lauzi :))

Ba copile tu gandesti ce scri??

Ati atacat si voi taximetristi ca va temeti sa faceti war..si in primu rand si taximetristi vau facut...

Scuze ca ma bag...

Daca tot vrei sa sti eram numa 2 din paterno si vam tinut fata la 5 cati ati fost.

Xenon...sau cum esti....se pare ca ai gresit...factiunea...tu esti in Cuneo...iar aici e Taxi....ceartate la alta masa ca nu avem maruntzi....asa ca nu mai posta aici razboaiele tale !!!

Xenon...sau cum esti....se pare ca ai gresit...factiunea...tu esti in Cuneo...iar aici e Taxi....ceartate la alta masa ca nu avem maruntzi....asa ca nu mai posta aici razboaiele tale !!!

Buna asta :))

App re all :D

Am trecut cu vederea ce sa intamplat dar va rog sa cititi ce am zis mai sus :) asa am sa procedez la urmatorul conflict ... nu i-mi dati de ales...

Bv CoX si eu am facut parkour.. :D e marfa dar e greu... mai ales duble CONG ... urat :)) si back flip :(:D

Hai k ne vedem in joc :D haideti la Comenzi dak nui iara bugul ... X(