Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Unde va credeti frate aici? Stiti sa cititi regulamentu de la inceputul topicului?

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Las Venturas Taxi. (singuru rand si primu din acest topic care spune asta!)

E greu asa de priceput?

Degeaba va cereti zeci de mii de scuze . O sa dau report.

Edited by Sebi Jr

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone....t-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

Nu e frumos din partea voasta .Si ieri a postat Deidara aici...TERMINATI ODATA CU POSTURILE ASTEA DE PROMOVARE!

Salut baieti ce faceti ?

Eu am venit de la scoala am fost la un ping pong si acum am intrat si la PC..

Ne auzim la comenzi acusica.

Bafta!

Calmati-va tigrii mei. Nu a facut nimic asa grav.

Muhaha , sunt malefic >:) !

Tocmai asta si e :D ca scrie clar ca nu au voie sa posteze aici. Daca erau unii de 100 posturi aveau acum ban , dar nuuu ei sunt bosii forumului "si au drepturi" . Eu zic ca toti avem drepturi egale si trebuie sa le respectam cu atare

Edited by Sebi Jr

Calmati-va tigrii mei. Nu a facut nimic asa grav.
Mereu vom fi !
Muhaha , sunt malefic >:) ! Tocmai asta si e :D ca scrie clar ca nu au voie sa posteze aici. Daca erau unii de 100 posturi aveau acum ban , dar nuuu ei sunt bosii forumului "si au drepturi" . Eu zic ca toti avem drepturi egale si trebuie sa le respectam cu atare
Calma pisi :)) El e VIP Edited by Rusnac bZ

Bine v-am gasit, dragi colegi. Sper sa ne intelegem bine pe timpul sederii mele aici.

Noapte buna, v-am lasat. Ne auzim maine dupa amiaza.

Edited by Johnny

Welcome celor noi, astazi am luat si eu rank 2 si mi-am luat si un Infernus :X mai am 2k si ceva :)))

Am bani de infernus dar nu am premiu account :( ce nasolll :@ E ca si cum un infernus ar costa 1kk si eu am 99,9k

Am bani de infernus dar nu am premiu account :( ce nasolll :@ E ca si cum un infernus ar costa 1kk si eu am 99,9k

Luativa frate infernusuri de la dealer :)) sa pierdeti bani. Mai bine le luati de la clienti. Iati cont premiu :)

Astept sa vad ce melodii aveti de gand sa pun la prezentare Las Vneturas taxi. Veniti cu melodii aici .

Salutari tuturor! Ce mai faceți?

Eu fac teme :| chiar daca abia a început din nou scoala eu abia aștept sa se termine :))

Welcome celor noi! ;)

Ne auzim mai indata in game.

Salutare !Am venit si eu de la scoala.La scoala mi-a spus un coleg de banca care joaca samp ca sa facut aceast update.

Aiurea deoarece am pierdut 7,2kk cum ar veni in banii vechi .

Daca nu aveam aceasta pierdere era bine ..

Bafta!

Multumita acestor politisti insetati de nevoia de a-si face datoria, am ramas fara permis. Acum trebuie sa stau 2 ore pe tusa..

Edited by Johnny