Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si daca-i oprita apa ce? :))

€ neata baieti, ne auzim mai pe seara:)

Si daca-i oprita apa ce? :))

€ neata baieti, ne auzim mai pe seara:)

Poate are lumea nevoie la WC =)))

Back de la meditatii.

Salut,am si eu o nelamurire:nu stiu sa fac album pe photobucker(am vazut ca e foarte folosit la albume). Rog sa imi scrieti pasii care trebuie sa ii urmez pt a crea un link cu un album.

Iti dau eu un site mult mai bun si se incarca cate 4-5 poze, poftim pasii:

1. Accesati link-ul urmator - https://picasaweb.google.com/home

2. Press Sign Up si introduceti-va datele -

Click

3. Apasati butonul upload, completati campul Album name si click pe Select photos from your computer pentru a uploada pozele dorite.

Click

4. Dupa ce a-ti uploadat pozele si a-ti dat un nume albumului apasati butonul OK.

Click

5. Rezultatul va fi de genul:

Click

6. Dupa aceea, apasati Action si album properties.

Click

7. O sa va deschida o noua fereastra, mergeti jos la aceea fereastra, la Visibilty si setati Public on web si dati save changes.

Click

8. Mergeti la organize.

Click

9. Dati Sort photos by -> Date (Oldest first) astfel vi le auto aranjeaza de la cea mai veche la cea mai noua ( de la prima poza facuta la ultima) si apasati DONE.

Click

Sper sa te fi ajutat.

Edited by pH C a r L

Salutare colegi ce faceti ?

M-am gandit sa va salut si eu ! Maine am la fizica o testare si eu nu am invatat mai nimic ,dar asta e:))

Ce parere aveti cine credeti ca va castiga ? Chealsea sau Benfica ? Eu pariez pe benfica :D

Intru si eu mai incolo in joc sa mai fac niste comenzi !

Bafta All

P.s: CEVA IMPORTANT ! A-ti auzit ca e posibil sa ne dea vacanta mare pe 1 iUnie ?Nu am auzit stirea intreaga dar am sa ma documentez imediat ! Ar fi Extraordinar :X I LOVE SUMMER :D

Edited by Gonzo

Salutare colegi ce faceti ?

M-am gandit sa va salut si eu ! Maine am la fizica o testare si eu nu am invatat mai nimic ,dar asta e:))

Ce parere aveti cine credeti ca va castiga ? Chealsea sau Benfica ? Eu pariez pe benfica :D

Intru si eu mai incolo in joc sa mai fac niste comenzi !

Bafta All

P.s: CEVA IMPORTANT ! A-ti auzit ca e posibil sa ne dea vacanta mare pe 1 iUnie ?Nu am auzit stirea intreaga dar am sa ma documentez imediat ! Ar fi Extraordinar :X I LOVE SUMMER :D

Nu stiu ... dar stiu ca pe 7 - 8 iunie avem vacanta ca sunt Rusalii dar de 1 iunie nu cred adica s-ar putea sa ne dea vacanta dar cade sambata e ziua copilului.

Neata, Taxi LV. Am vazut si eu stirea aia. Se pare ca hotelierii de la mare vor sa înceapă vacanța mai repede pentru ca ar creste mult numărul turiștilor in luna iunie. O sa vedem cum va fi.

Ne auzim mai indata in game ca nu merg azi la scoala. :D

Buna dimineata, acum am venit si eu de la antrenament si la 12:00 plec la scoala ;( M-am tuns :@

Welcome back, ce sport faci?

Am plecat la scoala, azi am teza la mate...ne auzim.

Edited by pH C a r L

Neata colegi, ce faceti?

Eu am dat rob, stau in jail si afk invat ca azi am teza la mate X_X

Succes bro^

# Eu am plecat la liceu, ne auzim mai pe seara.

Salutare am venit si eu de la scoala si acum am intrat la PC.

Din pacate e o propunere macar pt clasele I-VIII ..Sa ia vacanta mare de pe 1 iunie.. :|

Ma bag si eu la niste comenzi acusa

Bafta!