Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Serios, chiar ti se pare ca e liniste?

Um, um.. daca ati asculta sfatul meu si ati incerca sa dezvoltati un subiect poate n-ar mai fi asa liniste si monotonie. Cum te astepti sa fie activitate pe forum din moment ce postati doar saluturi, iar dupa aceea nu mai aveti ce sa postati. O sa repet pana o sa va intre in cap, chiar daca pare ca este in zadar.. INCERCATI sa discutati pe diverse teme, chiar si unele banale, tot este mai placut decat sa vezi numai "Salut, am venit de la scoala. Ne auzim in game, bafta la comenzi". Majoritatea posteaza doar pentru a face un post in plus, insa, la un moment dat va veti da seama ca nu va ajuta cu nimic daca aveti 5000 de posturi, iar mai mult de jumatate dintre ele sunt nesemnificative.

Salutare băieţi. Am ajuns şi eu de la liceu. Ce mai faceţi?

Am avut o zi dificilă cu multe ore greuţe. Sunt fericit că am luat 9 la teză la engleză :D

Am avut o zi dificilă cu multe ore greuţe. Sunt fericit că am luat 9 la teză la engleză :D

Bravo bre...!! Sper sa iau si eu tot 9 in teza la fizica maine le aduce.

Bravo bro ! Ti-am zis ca o sa iei nota mare :))

Bravo bâ, Neata lume.

Bravo bro ! Ti-am zis ca o sa iei nota mare :))

Fără tine să ştii că nu luam, mersi bro`\

Bravo bâ, Neata lume.

Mersi şi ţie. :>

# Neaţa băieţi. Ne auzim in joc acum!~

Subiectul de discutie din data de 23.05.2013 este: Arestarea lui Becali.

Orice post facut in acest topic, pe parcursul acestei zile, trebuie sa contina cateva cuvinte despre acest subiect.

Mai sa fie, cam liniste pe aici de cand cu subiectul de discutie. Incep sa ma ingrijorez in privinta voastra, serios.

Cat despre Becali, e ceva total neasteptat, e printre cei mai influenti oameni din Romania, nu cred ca exista cineva care chiar credea ca el va putea ajunge vreodata dupa gratii. Oricum, cum a dus-o in libertate asa o va duce si cat timp va fi inchis.. adica, cred ca ati vazut si voi la stiri pungile de electronice cu care venise unul dintre oamenii lui.. nu oricine are parte de asa tratament in penitenciare :)

Si tu crezi ca el va dispune de un tratament in inchisoare, ca cel de acasa?

Sa fim seriosi, omul este obisnuit sa traiasca in puf, sa stea pe fotolii de aur si sa umble cu mii de euro la el, nu stiu daca va rezista mai mult de 5 luni.

Cu siguranta ,,va cumpara'' o parte din inchisoare, dar tot va avea probleme, fie ele psihice sau fizice.

Si tu crezi ca el va dispune de un tratament in inchisoare, ca cel de acasa?

Sa fim seriosi, omul este obisnuit sa traiasca in puf, sa stea pe fotolii de aur si sa umble cu mii de euro la el, nu stiu daca va rezista mai mult de 5 luni.

Cu siguranta ,,va cumpara'' o parte din inchisoare, dar tot va avea probleme, fie ele psihice sau fizice.

Se apuca de afaceri:)) , face celule de lux si le vinde:)). Intra in business cu directorul inchisorii.

@@Giuliano, nu m-am referit neaparat la asta. Ce am vrut eu sa evidentiez este ca va avea un trai mai bun in inchisoare fata de un om de rand si va fi chiar privilegiat in unele situatii. Plus ca nu va sta cu frica in san ca poate fi atacat in somn sau alte chestii ce se intampla pe acolo, deoarece nu cred ca are nimeni curajul sa se atinga de el.

Sall lume acum am ajun de la scoala!!

Ne vedem in game si bafta la comenzi!

Cat despre JiJi nu cred ca v-a sta el prea mult in inchisoare! Oricum deja ma inebuneste subiectu asta pe fiecare post TV tot despre asta se vorbeste.

Salutare ! Am scapat de teze hihihihihi!

Am avut astazi ultima teza ,a trecut ,acum nu stiu cat o sa iau.

Gigi Becali nu merita acest lucru.Sa fim seriosi Huidu care a omorat 3 oameni nevinovati nu a stat nici macar o zi in inchisoare,iar Gigi care a ajutat mii de oameni,a construit zeci de case + o multime de sponsorizari si donatii la cei nevoiasi sa stea in inchisoare...Asta e justitia din ziua de azi din Romania..Imi este scarba sa ma numesc roman din acestr punct de vedere.

Cat despre conditii cum vorbeati voi ,nu putem spune ca e bine fata de ceilalti.Totusi stai intro celula de 6 metri patrati cu alti 3 sau 2 in celula ,nu are voie sa telefoneze decat 20 minute pe zi,adica 2 telefoane a cate 10 minute.. ...E aiurea si condtii de cacao...

Eu unul sper sa-l elibereze cat mai repede si sa le fie rusine...La cat biine a facut cred ca nu mai are rost greselile..E om mai gresesti ..Nu a luat bani de la saraci cum fac parlamentarii din contra a dat..Sunt multe de spus...

Bafta

Salut lume! Acum am venit de la scoala...eu mai am maine teza la mate si am scapat.

Despre Becali...ce sa zic...Asta e treaba, desi nu ma asteptam sa il bage la inchisoare. Fac si eu ca si GONZO, alti oameni care au facut lucruri mult mai rele decat Gigi nu i-au bagat la puscarie, dar pe el da. Eu sper sa il elibereze cat mai curand. Oricum nu cred ca sta mai mult de un an jumate.

Insa cel mai mult ma ingrijoreaza clubul de fotbal Steaua Bucuresti. Anul asta au castigat campionatul si se pregateau de petrecere, dar nu o mai fac pentru ca Gigi e dupa gratii. Si in sezonul viitor cred ca vor avea moralul scazut deoarece vor fi singura echipa din lume care momentan este condusa din inchisoare. Asta i-ar putea opri foarte repede in cupele europene.

Asa ca: Gigi, daca citesti acest mesaj, iesi afara cat mai repede din inchisoare! :))

Bafta la comenzi celor care sunt acum pe server. Intru si eu mai indata.

Am vazut si o strire cum ca Gigi vrea in celula lui : un tv LCD, un DVD player si nu in ultimul rand un autonomat de cafea :)) Deci ii clar :))

O sa imi iau si eu un autonomat de cafea in casa :))

Am vazut si o strire cum ca Gigi vrea in celula lui : un tv LCD, un DVD player si nu in ultimul rand un autonomat de cafea :)) Deci ii clar :))

O sa imi iau si eu un autonomat de cafea in casa :))

Nu cred ca Steaua va fi afectata intr-o asa mare masura. Atat timp camd Reghecampf ramane la echipa, Steaua va continua sa domine fotbalul romanesc.

Nu reghe joaca ci jucatorii , deci pana si ilie dumitrescu daca era antrenor lua campionatul steaua:))

Nu reghe joaca ci jucatorii , deci pana si ilie dumitrescu daca era antrenor lua campionatul steaua:))

Daca nu ai antrenor degeaba ai jucatori, cat despre GIGI BECALI, nu sta mai mult de 1 an la inchisoare.

Daca nu ai antrenor degeaba ai jucatori, cat despre GIGI BECALI, nu sta mai mult de 1 an la inchisoare.

Pai el cere gratiere la Basescu si vrea ca peste 2 luni sa iasa... si 1 an eu unul nu cred ca sta.. va iesii imediat.

Pai el cere gratiere la Basescu si vrea ca peste 2 luni sa iasa... si 1 an eu unul nu cred ca sta.. va iesii imediat.

Neatâ, dupâ ce l-a injurat pe Bâsescu in toate felurile acum ii cere Gratierea?:)), nu cred ca ii dâ nimic.