Invalidd Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Death Tunnel by JustThinK™ Descriere: Un santariu abandonat. Cinci studente sexi au fost provocate sã petreacã noaptea acolo. Ceea ce începe ca distractie extremã se transformã foarte repede într-un cosmar letal pe mãsurã ce eroinele noastre descoperã secretele îngrozitoare ce bântuie sumbrele coridoare. Fiecare usã dã la ivealã o nouã teroare, fiecare coridor duce cãtre suferinte inimaginabile, iar singura scãpare este printr-un tunel al mortii lung de 150 de metri. În acest sanatoriu din Kentucky se spune cã peste 63.000 de oameni au murit din cauza infamei “ciume albe”. Anul aparitiei: 2005 Distributie: Steffany Huckaby ->Heather Melanie Lewis->Devon Yolanda Pecoraro ->Elizabeth Kristin Novak->Ashley Annie Burgstede->Tori Regie: Philip Adrian Booth Trailer: Poze: Parere personala: Este unul dintre filmele horror la care chiar m'am speriat. Sanatoriul,chiar existand te face sa te intrebi daca exista cu adevarat. Sunt foarte multe faze horror si foarte bine filmate si creeate,in comparatie cu alte filme ,,horror'' la care te ia somnu'. Desi este destul de infricosator,primind 10 la aceasta categorie,Death Tunnel are un story-line foarte prost facut. Toata povestea se intampla asa: Alea fug,le omoara cineva. Nu are pic de nuanta. Nu incearca sa gaseasca o iesire imediat ce realizeaza ce se intampla,in loc sa coopereze si multe alte chestii care nu mi'au placut. Personajele sunt structurate foarte prost. La categoria asta filmul primeste nota 6. In mare,este un horror bun,numai bun de vazut cu prietena . Nota mea: 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts