Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

salut,dupa cum bine stiti oricine e bine venit aici cu un salut sau o urare ,abia astept sa va vad cu "cer warn up pentru tine" , dar nu cred ca va fi asa /:)

Bafta la vandut licente -.-

LE: La multi ani GbS

Edited by XDoNzX

kami, ma tot bate la cap astia din barzini, ca cica ne protejaza:)) eu stiu ca doar corleone ne protejaza, nu?

GBS ajutama sami skimb numele de pe forum pls :):)) beb e cam naspa dar cu altu nu ma putemam inregistra X( incerc sami fac un cont cu Chriss_Brown daca va merge nu mai am nevoie de ajutor totusi ms :X

mda... am incrcat nu mere vreau sa mil skimb :))) ajuta-ma GBS :) + La multi ani GBS party asta seara la discoteca ls :) :) :) a fost si a seara :D:D:D

Edited by beb

nu-ti fa alt cont, te voi ajuta sa-l schimbi pe asta in Thomas_Jefferson, ok?

ruff, da si mie mia zis Oasis ca ne protejeaza ca cica asa o zis shlomy, in fine nu ne strica o protectie in plus :))

Deci beb dute la profilul tau, dai edit about me page, pe urma cauta in lista din stanga change display name, si de acolo cred ca te descurci, unde scrie beb scrie Thomas_ Jefferson, si unde zice de parola pune parola care o ai la contul de pe forum. Numele il poti schimba de 2 ori pe luna parca

Edited by GBS

Ce fac baietii ? :D

Vedeti ca duminica dimineata plec la mare.. O sa postez o cerere de inactivitate. Stau 8 zile. Mai vorbim si maine :D