Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

La discutii sa imi ziceti la ce proba sa va bag :) .. la care vreti sa participati!

Mentionez : Proba de avioane este luata de kamicazes !

Proba de lupte libere , Groove Street's masters ( mai am nevoie de 2 membrii care sa fie ca morosanu =)) ) , Last car standing(cu masinile factiunilor ) la astea particip eu :) .. dar o sa ma mai gandesc :) ca sunt multe probe interesante ;)

Croco am inteles ca vrea Trivia !

Da as vrea Trivia si m-as baga la Inot si la cursa Las Venturas to Chiliad:D

Dar problema e ca pana la concurs sa fim in aceasi formatie..sa nu ne despartim:)

Ar trebui sa facem un fel de juramant ca nu vom pleca:)

eu cel putin voi sta in S.I mult timp:)

Si daca pleaca ce? recrutez alt imembrii seriosi.. shlomy s-ar putea sa plece :)) daca il alege alin lider pe el la paramedici :| da nu cred ca are sanse =)).. :| eu m-am rasgandit numai particip la proba cu ultima masina in viata :)) .. k ma enervez prea rau .. as participa la duel rifle sau sniper ce o fi :) ...

Poate nu castigam .. ce zice hooltras ca ne da la nas? =)))))))) io va dau la rank =)))).. :| si salariu =))

EDIT: HOOLTRAS DACA TE MAI BAGI PESTE MINE VREODATA PE FORUM CUM AR FI: ( APLICATII , RAPORTEAZA ETC ) ADICA SA VB IN NUMELE MEU AI 10% WARN + FW :| ... dc te bagi ma ca am vb cu omu pe srv.. si era o problema la edit si nu mergea + ca era incepator intelegea greu.. si era o problema nu mergea decat quote si reply .. :|