Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

am facut 2 noi topicuri :) ..

de acum pt a da o licenta tr sa ii spuneti respectivului sa faca cerere pe forum nu aveti voie sa dati licente fara test si fara cerere pe forum ( se sanctioneaza cu warn -> pana la demitere )

sau marit preturile licentelor si licentele tr sa le dati dupa lvl respectiv check Preturi Licente !

Daca un player a picat testele pt licente il postati pe forum acesta numai are dreptul sa dea un nou test decat dupa 2 zile :) ..

Intrebari ?

cam greu dar mult mai aproape de rl.... gg mah :)

poate va fi respectata

1.)deci la playerii de lvl 1,2,3,4 etc avem voie sa dam pachetul mini nu?

2.)iar de la 5,6,5... pachetul maxi.....mda ce preturi falimentam playerii da ne imbogatim =))

3.) taxa de inscriere o platesc intructorului sau cui? si instructorul o preda sefului sau cum omg :)?

4.) cine accepta ceririle de licente instructorul sau seful si le distibuie ca la hitman cu contractele :))?

Edited by GBS

raspuns lui kamicazes :

1) pachetul mini este pt cei incepatori 1 2 3 4 dupa cum se vede si preturile sunt mini .. nu ai voie sa dai pachet maxi la cei de lvl 1-4 :)

3) taxa de inscriere o platesc instructorului cu care da testul

4) mi se pare ca acolo tr sa treaca nuemele instructorului cu care a dat testul daca sa ziccem.. zice kamicaze il iei tu daca zice november il ia november

Noi informatii:

- cei care sunt prinsi dand licente la negru warn ! o sa fiu mai dur de acum pt ca sunt destul de piperate licentele ( tr sa te gandesti inainte si sa muncesti pt o licenta ) te-am prins poc warn ..

- muncesti ai licente joci pe b-zone ai licente nu vi tu la lvl 1 sa imi ceri licenta de arme.. pt? lvl 1 si maine numai joci .. ;) te duci iti iei un job frumos faci lvl de la lvl 5 in sus ai voie licenta de arme tinand cont ca intr-o mafie intrii de la lvl 7 :)

o mica intrebare:

Daca un player de lvl 1 2 3 4 vrea licenta de materiale de flying sau weapon ce pret dam?

din cele spuse de qwerty, daca am inteles bine nu avem voie sa le dam daca are sub lvl 5

weapons se da la lvl 5 .... fly la 6 si mats la 7

sper sa va descurcati si sa va intelegeti bine uc noul lider school instructor ;) si daca v-am gresit cu cva sa ma scuzati :) ..

mi-am facut datoria am ridicat cat de cat s.i. :) si m-am retras sper sa faceti o treaba buna in continuare ! salut si mi-a placut sa lucrez cu voi :-H:)>-