Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Hideti baieti fiti umpic mai activi si pe forum

De maine vreau sa vad in fiecare zi in plus cel putin 1 pagina in plus aici la discutii!

Vreau sa fiti umpic mai activi si pe forum dar si in game. Daca aveti probleme cu scoala sau cu ceva spuneti-mi ca va inteleg

eu is uneori is mai activ pe forum decat ingame eu de vreo luna le zic sa mai spuna si ei ceva sunt membri care inca nau postat nimic si sunt de nush cand in factiune

croco eu abia am venit :P distractie placuta :))

asa bravo kami asta e

cand poti ia intra in game ca am ceva de vorbit cu tine despre rank-uri :)

Am modificat o mare parte din forum! Va rog sa recititi regulamentul pentru a afla schimbarile facute ( daca credeti ca este nevoie puteti sa intrati in toate topicurile sa verificati).

Din cate am inteles sunt ceva probleme tehnice (probabil a cazut hostul). Acum asteptam pana ec se redeschide :)

Sapty ma bucur foarte mult ca iti plac cum am aranjat skinurile.

Se pare ca nu o sa reusim sa facem cate o pagina in fiecare zi pentru ca nu sunteti prea activi pe forum :(( sper sa deveniti mai activi intre timp :)

Ce mai faceti cum va simtiti?

Skinurile de fata vor fi purtate doar de catre fete!

Cine este prins ca poarte skin de fata va primi faction warn!

Caed fa o exceptie la croco ca am vazut cai place skinu ala :)) (cred ca scoate cam 1 mil/h cu el =)) )... si ai uitat sa-l pui pe ala care are sapca

Poti sa ma intrebi prin pm daca e svr off ca in seara asta puteam si eu intra da...:)

Edited by GBS

Va Salut :)

De azi, Barzini Family va proteja factiunea School Instructor. In joc dacae vreo problema, sunteti atacati etc, sunati un membru Barzini sa va ajute. Deasemenea o sa va scot de pe Barzini Family Redlist daca sunteti pe redlist. Sper sa ne intelegem..

Orice problema cu vreun membru Barzini, faceti ss si datile lu caed care va vorbi cu mine.

Va Salut :)

De azi, Barzini Family va proteja factiunea School Instructor. In joc dacae vreo problema, sunteti atacati etc, sunati un membru Barzini sa va ajute. Deasemenea o sa va scot de pe Barzini Family Redlist daca sunteti pe redlist. Sper sa ne intelegem..

Orice problema cu vreun membru Barzini, faceti ss si datile lu caed care va vorbi cu mine.

ok, multumim.