Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Buna colegi, mi-a dat ban [F4L]Balon o zis cam aiurea, uitati-va la Complaints, imi cer scuze dar nu este vina mea, el nu m-a ajutat si i-am zis ca nu isi face datoria ca nu i-a luat IP=ul de la celalt cont, check la Complaints.

La mine e usoara scoaal :)) !

Si la mine este destul de usoara...trebuie numai sa stai cuminte la ore(ceea ce este foarte greu)

Buna colegi, mi-a dat ban [F4L]Balon o zis cam aiurea, uitati-va la Complaints, imi cer scuze dar nu este vina mea, el nu m-a ajutat si i-am zis ca nu isi face datoria ca nu i-a luat IP=ul de la celalt cont, check la Complaints.

Auu...si nu mai poti sa faci nimic?:|

Edited by bStrike

Nu stiu sa raspunda un admin mai mare in grad si level ca Balon etc sa imi dea un raspuns pentru aceea plangere.

Acolo am vazut ca ti'a dat ban pentru o zi....deci revii nu?

Eu unu nu prea am ce sa spun la faza asta...

Edited by bStrike

Va reveni nu cred ca primeste uninvite doar din cauza unei plangeri cu BAN .. sau nu stiu depinde de Skizzo .. nu cred ca are legatura cu cele 2 saptamani de TESTE

Sigur ca nu are legatura dar i-am zis adevarul pe fata la Balon si mi-a dat ban... acum ala o vandut masina/casa etc sunt sigur si altele.

Bafta baieti am lasat Sleep vorbim maine sau diseara :((

PS : Cine are sa-mi dea 3 euro Orange sa imi schimb Nick-ul in [biS]Flynston :))? ca eu din Spania nu pot cumpara sa mearga in Romania :( si prin banca sunt prea mic :(

Baftă gaiz (guys) mi-a plăcăt să vă am colegi. :o3

Bafta ...

Bafta baieti am lasat Sleep vorbim maine sau diseara :((

PS : Cine are sa-mi dea 3 euro Orange sa imi schimb Nick-ul in [biS]Flynston :))? ca eu din Spania nu pot cumpara sa mearga in Romania :( si prin banca sunt prea mic :(

Bafta..

►Nick: HypnoSe dar dăfapt era HypnoSee d-am mâncat eu un e că trebuia să sune hipnăuzii.

►Level: unşpe.

►Rank: doi.

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune) doo saptamani cu plus.

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: vreau să-ncerc o măfieeee.

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Nuuuuuuu.

►Alte precizari?: Baftă shlomy,kami,meddz,pad,radu,ssssssssssssss numai ştiu, fie, baftă tuturor a fost o experienţă plăcută să vă am colegi, a fost foarte frumăs, S.i estă o factiună minunată. Sper să ma primţi înapoi când voi reaplică. Mulţam. :* .

Back de la scoala!

Succes !

Buna seara, bine ati venit la joc :)) eu am ban 1 zi ...

Lol dc?

* Guess Who - Unul Altul

* Guess Who - Flori ilegale

* Maximilian - Aseara

* Mefx ft. Grasull XXL - Ceata si fum.

* Morris - Angel eyes

* Murk - Belive

* Puya - Americandrim

* Puya - La munk

* ROA - Ne place

* Smiliey - Love is for free

* Spike - Banii