Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut, m-am pus in pat putin cat tata se uita ceva pe internet si am adormit :))

@Ce faceti ?

Vad ca numa tu stai in comp, da Vitaliusha ? Sau aveti 2 PC`uri??

@Vand licente :D

@Buna seara hudson

Edited by VicsiDo fROST

Moderatorii Sport B-zone au decis să redeschidă concursul " B-Zone Sport Bet " . Pe data de 05.12.2011 ( luni ) vor începe înscrierile . Vă aşteptăm în număr cât mai mare. Pentru mai multe detalii , accesaţi : http://b-zone.ro/for...-zone-sportbet/

Multumim de info, Crocobaur :))

Bafta School Instructor , aici se incheie carierea mea de vagabont in aceasta factiune , va promit ca voi mai reveni aici , este faciunea mea de suflet , am intalnit niste prieteni exceptionali aici cum ar fi Mr.Hudson , flash777 , Don.Michael , Dextter , alexutzu7 , vicsido , ciprian90 , Sickk , Pure_kmsk ,krysty , [b2w]Henry14 ,Kamicazes , bafta in continuare faceti o treaba super buna si tot ce pot sa va mai spun este RAPAAAAAANOOOOOON!

Bafta School Instructor , aici se incheie carierea mea de vagabont in aceasta factiune , va promit ca voi mai reveni aici , este faciunea mea de suflet , am intalnit niste prieteni exceptionali aici cum ar fi Mr.Hudson , flash777 , Don.Michael , Dextter , alexutzu7 , vicsido , ciprian90 , Sickk , Pure_kmsk ,krysty , [b2w]Henry14 ,Kamicazes , bafta in continuare faceti o treaba super buna si tot ce pot sa va mai spun este RAPAAAAAANOOOOOON!

Bafta blood.....

@Am venit de afara, ce faceti?