Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului: The mentalist

Motivul: Personajul principal, Patrick Jane (Simon Baker) isi joaca foarte bine rolul in acest serial. Imi plac metodele lui neobisnuite de a dezlega misterele si a gasi criminalii. E unul dintre primele seriale pe care le-am urmarit si inca il urmaresc atunci cand apar episoade noi. Vi-l recomand tuturor.

Numele serialului: Game of Thrones

Motivul: Mereu mi-au placut serialele cu tema de razboi, mai ales cele care se desfasoara in trecut.Un alt motiv, ar fi ca unul din actorii mei preferati, Sean Bean, este protagonistul personajului principal din primul sezon, Eddard Stark.Vi-l recomand cu caldura, in curand apare sezonul 4.

Numele serialului: Californication, American Horror Story, House M.D., Dexter, The mentalist, Entourage, Fringe, The Bing Bang Theory, Weeds, etc.

Motivul: Toate diferă în genuri. La toate cele menționate mai sus m-am uitat ca un dependent de hero.

Numele serialului: Supernatural

Motiv: Unul dintre serialele mele preferate cu 2 fraţi care se confruntă cu supranaturalul pentru a salva lumea. Îmi place foarte mult umorul lor, chiar şi în cele mai grele momente reuşesc să glumească.

Numele serialului: Fringe

Motiv: Un serial extraordinar, cu o divizie FBI ce se ocupă cu investigarea fenomenelor neexplicabile. Pe scurt este o dramă cu elemente de SF, personajele şi întâmplările reuşind să îmbine realul cu fantasticul.

Numele serialului: Prison Break

Motiv: Un alt serial excepţional în care personajul principal, Michael Scolfield, încearcă să îl scoată pe fratele său, condamnat pe nedrept, dintr-o închisoare de maximă securitate, planul lui începe când acesta simulează un jaf la o bancă pentru a fi condamnat în aceeaşi închisoare cu a fratelui său. Ce urmează e pur şi simplu genial, toate ideile bine puse la punct explicate şi tratate până la cel mai mic detaliu.

Numele serialului: Dexter

Motiv: Cu siguranţă serialul meu preferat, Dexter este un criminal în serie ce omoară doar oamenii răi şi periculoşi ce au reuşit să doboare sistemul şi să scape basma curată. Ce mi se pare genial la acest serial este faptul că poţi vedea ce este în mintea unui om, pentru că îi sunt prezentate toate trăirile, ideile, gândurile, chiar şi sentimentele. El reuşeşte să se prefacă perfect, având o familie, un job la poliţie, ce îi dă multe avantaje, lucrând în domeniul sângelui, iar noaptea îşi arată adevărata faţă, punând la punct în detaliu locul unei crime, de multe ori improvizând.

Numele serialului: Supernatural

Motivul: La inceput eram interesat ca si numele serialului de supernatural insa pe parcurs a inceput sa ma atraga legatura dintre cei doi frati (Dean si Sam) povestile despre fenomenele supernaturale si problemele din fiecare sezon.

Motivul: Pfuai cel care a scris cartea cred ca este milionar la fel ca si directorul serialului si Michael C. Hall serialul acesta are orice iti poti dori de la un serial, intriga, drama , crima , sex , un psihopat bolnav care are o adictie pentru sange si care necesita sa omoare oamenii, dar respecta un cod pentru a nu fi prins si nu omoara orice om ci doar cei care la randul lor au antecedente ca : omorul , rapirea etc. SUPERB !

Numele serialului: The Vampire Diaries

Motivul: Nina Dobrev la inceput insa acuma si povestea.

Numele serialului: Gossip Girl

Motivul: Viata tinerilor bogatasi si tot ce se poate intampla intr-o lume unde ai banii, chiar daca se spune ca acest serial ar fi pentru fete (la fel si cu TVD) mie chiar imi place si pot spune ca mi se pare interesant.

Numele serialului: Sons of Anarchy

Motivul: Are un scenariu bine gandit , nu doar abureli

Edited by bISO

Numele serialului:Fringe

Motivul:Depinde de fiecare persoana care-l vizioneaza, fringe e ca o carte de filosofie, fiecare-ntelege-n felu' sau, e cel mai bun serial pe care l-am vazut vreodata, ma oftic ca a avut doar 5 sezoane iar al 5-lea sezon doar 13 episoade parca, asteptandu-ma sa aibe 22-24 ca celelalte sezoane, iar sfarsitul ... m-a dezamagit de altfel ca a trebuit sa moara Walter, dar...cum e un serial total diferit de celelalte, sad end.

Numele serialului: CSI- Ancheta militara.

Motivul: Crime. Mi se pare interesant logica in rezolvarea lor.

Nici aici motivul nu conţine minimul de 10 cuvinte, prin urmare voi cere warn-up pentru tine, pentru că eşti la a 3-a abatere.

Numele serialului: CSI - Miami

Motivul: Pai sa fiu sincer inainte nu-mi placea , dar intr-o seara cand nu aveam ce sa vad la T.V am dat peste acest serial si de atunci il urmaresc neincetat si pentru ca imi place modul in care rezolva cazurile David Caruso zis si Horatio Caine..

Edited by BaguvXv

Numele serialului: Seria Spartacus

Motivul: Un serial epic, cu o actiune interesanta care il are in prim plan pe legendaru trac Spartacus.

Numele serialului: Game of Thrones

Motivul: Genial, pur si simplu genial, actiunea este foarte bine redatata, urmarind mai multe personaje, fiecare jucand un rol fie el important sau nu.

Motivul: Criminalu favorit al spectatorilor, este un serial foarte bine structurat plecand de la ideea de "justitiar", Dexter fiind in rolul principal, omorand criminali care au reusit sa treaca peste lege.

Numele serialului: The Walking Dead

Motivul: Nu am cum sa nu il bag chiar daca in sezonul 3 unele episoade nu au fost chiar asa extraordinare, lupta pentru supravietuire a grupului condus de catre Rick, ramane la fel de interesanta si plina de suspans.

Numele serialului: Terranova

Motivul: Este serialul meu favorit, deoarece imi plac filmele vechi cat si cele noi cu lumea contemporana aruncata in lumea dinozaurilor, cum am vazut aparitia acestui serial, m-am indragostit de el.

Numele serialului: Spartacus.

Motivul: Deoarece imi plac mult filmele de legenda mai ales cele cu razboiae,este un serial mai vechi dar frumos merita vazut chair recomand vazut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.