Jump to content

Care sunt filmele tale favorite? | Which are your favorite movies?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele filmului:Cavalerul Negru(Black Knight)

Motivul:Deoarece gaeste un colier in apa si se apleaca dupa el si apa il trage in jos,si se trezeste cu sute de mii de ani intrecut,este dus la curtea regala si ei cred ca este un sol trimis din alt regat.Este o comedie tare sper sa vedeti filmul!

Numele filmului: Papilon

Motivul: Drama pe care o traieste personajul este uimitoare. A intrat in inchisoare dupa diverse lucruri. Inchisoarea este pe o insula, iar cine greseste i se taie capul de fata cu toata lumea. Imbatraneste in inchisoare. Intr-un moment de neatentie evadeaza si se arunca in mare.

Numele filmului: Beverly Hlls Cop

Motivul: Este un film captivant despre Alex Foley (Eddie Murphy), care este un detectiv îngamfat din Detroit şi încearcă să dezlege misterul care învaluie uciderea prietenului său.

Edited by Majestickk

Numele filmului: Machete

Motivul:

Motivul trebuie să conţină 10 cuvinte, nu un videoclip de pe youtube, vei primi un avertisment verbal.

umele filmului: 2012

Motivul: Frate,cv real ce s-ar putea intampla... :))) inca odata "Stay cool,smoke someting!!"

Nu suntem la secţiunea Funny Stuff, nu cred că e greu să spui în minim 10 cuvinte cu o părere despre film, o părere bună, nu cum ai scris mai sus.

Numele filmului: TheDictator.

Motivul: Acest film se poate numi comedie 100%, este amuzant are scene foarte bine realizate, filmul este in mare parte facut pentru critica tarilor arabe, mi-a placut foarte mult, l-as revedea cu placere.

Numele filmului: Ace Ventura: Detectivu' lu' Peste

Motivul: Acest film este un film de comedie extraordinar, vi-l recomand cu cea mai mare placere, Ace Ventura(Jucat de Jim Carrey), este un detectiv de animale mai "prostut" ca sa spun asa, toti il iau peste picior, dar, la finalul filmului el demonstreaza ca fara el nu ar fi putut rezolva toate cazurile politiei.

Numele filmului: ''The Avengers''

Motivul: Este care si el a rupt topicurile la vremea cand a aparut.Imi place foarte mult deoarece toate personajele din Marvel sunt inserate in acest film si de aceea nu te plictisesti de el.

Numele filmului : Razboiul lumilor(war of the worlds)

Motivul : Este un film foarte misto cu Tom Cruise,este un film cu niste extraterestii care ataca cu niste nave uriase care ataca din pamant intr-un oras,si dupa se manifeste in toata tara,si acei extrateresti vaneaza oamenii pentru a le fura sangele.Recomand.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.