Jump to content

Freddy vs Jason

Invalidd
 Share

Recommended Posts

Freddy vs Jason

By JustThinK™

La 4 ani dupa ce a fost ucis de fiica sa, Freddy Krueger se odihneste in iad. Puterile lui depind de visele celor din Springwood, alimentandu-i existenta. Dar cei din oras folosesc pastile pentru a uita trecutul terifiant, asa ca Freddy isi pierde puterile. Intr-un ultim efort, el il trimite pe Jason Voorhees din mica lui menajerie a iadului pe Elm Street (Strada Ulmilor) pentru a reinvia groaza in inimile locuitorilor adolescenti ai acesteia. Doar ca Jason nu se mai opreste si-i omoara pe "copiii" lui Freddy, asa ca acesta din urma decide ca e timpul sa-si elimine concurenta.

Nume: Freddy Vs Jason

Gen: Horror

Distributie: Robert Englund,Ken Kirzinger,Monica Keena

Regie: Ronny Yu

Buget: 25.000.000 $

Durata filmarilor: 9 sept. 2002-5 dec. 2002(aproximativ 4 luni)

Anul Aparitiei: 2003

Poze:

descrcared.jpg

descrcare1.jpg

72074964.jpg

Parere personala: Un horror clasic. Pentru mine a fost printre primele filme de groaza pe care le'am vazut. M'a speriat si chiar imi era frica sa mai visez

:)),asta datorita desigur actorilor si regizorului care au facut un film care sa te sperie cu adevarat. Story-line-ul este bine facut,acesta bazandu'se pe cei doi ,,tati'' ai filmelor horror: A Nightmare on Elm Street si Friday the 13th. Finalul este unul neasteptat,tinandu'te in suspans pana la sfarsit. Din punctul meu de vedere Freedy Vs Jason primeste 10 la toate categoriile,fiind un film clasic,dar mult mai bun decat foarte multe filme horror actuale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.