Guest Alexandriu Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 A .. am un server de minecraft 1.0.0 care pana acum 2 ore a fost 1.8.1 bukkit si as vrea sa il aduc la voi in comunitate , sv este populat si are un team care se pricepe si isi face treaba destul de bine ! daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati la alexandriu@rocketmail.com YM ( scrieti tot idul ca altfel va fi alta persoana ! ) . Multumesc pentru ca ati citit mesajul ! Nu am lasat ip fiidnca se poate considera reclama ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Nu stiu vorbeste cu Snifel04.. nu cred ca va fi de acord deoarece B-Zone are un server de Minecraft + host. Si este populat, nu este nevoie de inca un server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Am vorbit si cu Bobo,nu se accepta alt server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts