Invalidd Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Anger Management By JustThinK™ Dupã o altercatie, la bordul unui avion, în care blandul si manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) îsi iese din fire, acesta este condamnat de cãtre judecãtoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) sã urmeze sedinte de tratament pentru stãpânirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), sedinte la care participã bãrbati si femei cu tulburãri de comportament. Gen: ComedieAnul aparitiei: 2003Distributie: Jack Nicholoson,Adam Sandler,Marisa Tomei,Krista AllenRegie: Peter SegalBuget: $75,000,000Data lansarii: 11 aprilie 2003 Poze: Parere personala: Dupa mine,acest filma este una dintre cele mai bune comedii pe care le'am vazut vreodata. Sunt glume foarte bine facute,iar actorii sunt printre cei mai buni. Eu unu,sunt fan Adam Sandler. Story-line-ul este foarte bine gandit pentru o comedie,in final toata secretul doctorului iesind la iveala. Recomand acest film cu cea mai mare placere. Nota mea este 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarveL Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 O comedie foarte buna. Parerea mea ca actorii dau valoarea unui film, s-a confirmat din nou. De urmarit fara regrete! Ca o mica prezicare: as vrea sa postezi si sursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts