SeSe Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (edited) Titlul clipului: B-Zone RPG Trailer Gen: Trailer Durata: 1:23 Data lansarii: Azi Scurta prezentare: Am facut un trailer la serverul de samp b-zone. Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=BVotWi8FgYQ Nu am avut oameni sa filmez si am facut cum am putut... Edited November 23, 2011 by SeSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerox Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Mai mult ca prezentarea server-ului B-Zone, este prezentarea mafiei Stracci. In + multe lucruri sunt copiate de la trailer-ul lui DaniSteptu. Oricum, orice ar fi, imi place, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeSe Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Mersi , pe viitor voi mai face clip-uri , daca o sa am oameni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Prea multe efecte aiurea. Ai pus de multe ori 2 scene repetare una dupa alta, daca nu cu una in plus intre ele. Asta s-a observat foarte tare. Un text aiurea la fel, se observa pe la jumatatea videoclipului. Incearca sa filmezi pe serverul de Movie si sa nu mai repeti aceleasi scene, plus ca ai mers doar cu masina aiurea 40 de secunde incontinuu daca am pune scenele acelea la un loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gDaNnN Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 bv...e tare dar.....dak ai nevoie de oameni te mai ajut Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Frumos, doar că, toţi actorii tăi au fost din Stracci Family ceea ce ar arăta o prezentare a mafiei, oricum mi-a plăcut că ai fost original în copiere , la sfârşit l-ai copiat pe Dani cu ideea, doar că tu ai filmat dintr-un alt unghi. Felicitări pentru munca depusă... dar nu e prea reuşit deoarece nu sunt idei originale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Sincer , este frumos , daca il faceai pe B-Zone Movie , cu skin-uri potrivite si foloseai ideile tale , iesea misto rau . Oricum , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 E destul de frumos , dar este prea scurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerso. Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Cam tot ce am avut de spus s-a spus. Deci incearca pe parcurs sa filmezi pe Serveru Movie. Style tau imi place. Incearca sa mai reduci efecte. Edited November 24, 2011 by LuCeNzOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts