Jump to content

B-Zone RPG Trailer

SeSe
 Share

Recommended Posts

Mai mult ca prezentarea server-ului B-Zone, este prezentarea mafiei Stracci. In + multe lucruri sunt copiate de la trailer-ul lui DaniSteptu.

Oricum, orice ar fi, imi place, bravo.

Prea multe efecte aiurea. Ai pus de multe ori 2 scene repetare una dupa alta, daca nu cu una in plus intre ele. Asta s-a observat foarte tare. Un text aiurea la fel, se observa pe la jumatatea videoclipului. Incearca sa filmezi pe serverul de Movie si sa nu mai repeti aceleasi scene, plus ca ai mers doar cu masina aiurea 40 de secunde incontinuu daca am pune scenele acelea la un loc.

Frumos, doar că, toţi actorii tăi au fost din Stracci Family ceea ce ar arăta o prezentare a mafiei, oricum mi-a plăcut că ai fost original în copiere =)), la sfârşit l-ai copiat pe Dani cu ideea, doar că tu ai filmat dintr-un alt unghi.

Felicitări pentru munca depusă... dar nu e prea reuşit deoarece nu sunt idei originale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.