Jump to content

Proteine

rXzor
 Share

Recommended Posts

Nici eu nu folosesc proteinte deoarece inca nu m-am apucat de sala. Cand o voi face-o o sa iau proteine pentru ca nu e cum ziceti voi , daca iei proteine iti cresc muschi mult mai repede decat fara , si o data cu muschi si forta. Am vazut un coment in care zicea ca muschi cresc dar nu si forta , tin sa ii clarific ca de ce vb el se numesc steroizi si sunt foarte nesanatosi .

Eu cred k nu neaparat proteinile te ajuta!

1.Trebuie sa tragi de fiare ca sa ai un corp de invidiat..si nu neaparat la sala..100-200 de abdomene pe zi pe mne ma ajuta foarte mult!!

2.Daca vrei sa mananci sanatos recomand lapte,oua,branza,carne,peste si fara grasimi..

E o diferenta de la cer la pamant intre proteine si steroizi.Nu fac niciun rau proteinele,sunt pur si simplu ceea ce gasesti si in mancare..e ca si cum ai manca mai mult.normal ca au si anumite substante nu tocmai sanatoase ca orice supliment alimentar,insa in cantitati mici.

Oricum tre sa faci si sala ca sa iei proteine altfel nu...

Eu iau Gfx 8 ;)

Energia sau caloriile din mancare provin din 3 mari substante organice: proteine, lipide si carbohidrati. Aceste substante sunt necesare in cantitati suficient de mari asa incat sa sustina metabolismul si functiile organismului. In plus, organismul are nevoie si de vitamine si minerale care, desi vitale pentru organism, nu furnizeaza acestuia energie sau calorii.

PROTEÍNĂ, proteine, s.f. Substanţă organică alcătuită din carbon, hidrogen, oxigen, azot, sulf etc., care intră în componenţa protoplasmei celulelor animale şi vegetale, îndeplinind în organism funcţii variate fundamentale.

Proteina este componenta principala a organelor, musculaturii, a celulelor vii si, in mare, a aproape tuturor fluidelor din organism. Proteinele sunt lanturi de aminoacizi legati intre ei in formatiuni complexe.

Au fost identificati 25 de aminoacizi – substante cu rol esential in cresterea si refacerea tesuturilor corpului care intra si in alcatuirea hormonilor, enzimelor, anticorpilor si neurotransmitatorilor.

Am spus si mai sus despre steroizi.Ei fac doar ca intr-un timp mai scurt,muschii se "umfla" pe tine,si parca iti da un elan psihic mai mare sa crezi ca poti sa ridici mai mult.Poti sa ramai ipotent toata viata!

proteinele nu au efecte adverse=)))) am folosit si ew cam o luna si nu am nimik.. merge bine :X=)) doar daca va injectati atunci aveti riscuri..... proteinele chiar ajuta la o crestere m-ai rapida a masei musculare, daca voi nu aveti alimentatia buna... chiar daca nu va bagati proteine mancati de 3-4 ori pe zi, si macar de 2 ori pe zii sa aveti la masa piept de pui si va face-ti garantat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.