Jump to content

[TUTORIAL] Aflare Parola+Schimbare Parola.

SiLe007

Recommended Posts

Am vazut ca multi fac multe topicuri la Support gen " Problema cu parola ", " Cum aflu Parola " si toate au acelasi continut " Cum pot sa imi aflu parola ? ". M-am gandit sa fac un tutorial poate ca cineva o sa il faca PINNED.

1 Cum sa recuperezi parola (Nume+e-mail).

Acest tutorial este in caz daca sti numele si e-mailu care l-ai introdus atunci cand te-ai inregistrat pe server.

1. Intrati pe B-Zone.Ro/RPG -> Password Recovery sau http://b-zone.ro/rpg/index.php?option=com_content&view=article&id=21

2. Introduceti Numele si E-Mailu fiecare in casuta respectiva

t1Q80.png

3. Apasati pe Recover Password si daca NUMELE si E-MAILU este bun o sa primti un mesaj

" Mailul a fost trimis cu succes.

Return to B-Zone.Ro/RPG "

Daca NUMELE sau E-MAILU sau chiar amandoua nu sunt bune o sa va apara un mesaj

" Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /opt/lampp/lib/php/Mail.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /opt/lampp/lib/php/Mail.php on line 135

Nume sau email incorect.

Inapoi "

2 Cum sa recuperezi parola (Daca sti doar numele).

1. Trimiteti un PM la un RPG-Team cu numele vostru din JOC si cu cateva detalii despre cont si o sa primiti e-mailu prin PM.

2. Urmati primul tutorial.

3 Cum aflu daca contul meu mai exista ?

1. Intrati pe B-Zone.Ro/RPG -> Stats -> My Stats

2. O sa va apara o fereastra " Nume : [CASUTA ALBA] in casuta ALBA scrieti numele.

Daca numele este valid o sa primiti un mesaj cu mai multe INFO. gen :

bar-000337441.png

Daca numele nu este vali o sa va apara un mesaj :

" Nume invalid

Inapoi "

4 Cum sa imi schimb parola ?

Dupa ce ati aflat parola ar fi recomandat sa va schimbati parola din joc. Daca nu sti sa iti schimbi parola urmeaza acest tutorial.

1. Intrati in Joc si scrieti " /changepass " (fara ghilimele).

2. (STEP1)Prima oara scrieti parola actuala si dati Ok.

3. (STEP2)Scrieti ce parola vreti sa aveti si dati Ok si o sa primiti un mesaj gen " Password Changed "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.