Hudson Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Eu când dau /number BlooD, îmi dă numărul lui BloodY.. Probabil sunt foarte asemănătoare nick-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aguero Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Nu e niciun bug,iti e sila sa scrii /id Angel ,sau cum il chema pe player Si mie mi se intampla,cand nu scriu tot cuvantul,dar nu este bug,in niciun caz.Scrieti /id nume apoi find Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Nu e niciun bug,iti e sila sa scrii /id Angel ,sau cum il chema pe player Si mie mi se intampla,cand nu scriu tot cuvantul,dar nu este bug,in niciun caz.Scrieti /id nume apoi find Degeaba, daca te-ai fi obosit sa citesti cu atentie ti-ai fi dat seama ca nu functioneaza.. Asta e faza.. /id The.Mister -> iti da ID-ul lui The.Mist chiar daca the.mister este online Singura solutie este sa il cauti in TAB si sa ii iei de acolo ID-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aguero Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Degeaba, daca te-ai fi obosit sa citesti cu atentie ti-ai fi dat seama ca nu functioneaza.. Asta e faza.. /id The.Mister -> iti da ID-ul lui The.Mist chiar daca the.mister este online Singura solutie este sa il cauti in TAB si sa ii iei de acolo ID-ul /id The.Mister >>>Nu-mi da id lui The.Mist atata timp cat scriu tot numel Daca aş fi scris The.M ,da poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbitssu Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Intr-adevar , exista acest bug si este unul foarte nasol. Cand dai /id sau /number "the.mister" (un exemplu), iti da numarul lu "the.mist" . Gabb ar trebuii sa rezolve aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Da ,toti avem acest bug...pentr uce veniti sa spuneti acelasi lucru cu toti jucatorii,degeaba mai vine un player sa spuna ca "si eu am aceeasi problema" ,sa asteptam ca Gabb sa rezolve acest bug ,nu mai faceti post pt +1 ,toti am dat peste acest bug...se intampla,chiar daca este un bug neplacut si trebuie sa dai TAB si sa cauti,asta e,facem asa pana rezolva Gabb bugul...asa se intampla cand playerii au numele asemanatos cu alt player (ex: dadeam /id Nokam(un player) si imi dadea id lu NokS(eu) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.