Jump to content

B-zone Fotball Meeting (Bucuresti)

Ultras Dinamo

Recommended Posts

Am sunat acolo , si mi-a zis ca are liber Sambata doar de la 6-8 sau 8-10 , si e o problema :)) A zis ca trebuie sa dau avans 100 lei , si nu am banii astia :)))

Ce facem ?:)) incercam sa gasim alt dasta? dar la toate e avans :-S:))) , ia unu cu banii multi sa ma sunati sa stam de vorba :)

Poi nu stiu ce sa zic ... unde mai e Balon? asa pe sintetic in aer liber e cam aiurea , dar putem juca asa ... daca vreti mergem in Ghencea ca e acoperit... si e bine....

Dar nu stiu pretul sigur , daca e ma duc maine sa ma interesez .... nu stiu cum vreti....

Daca e sa mergem si de la 13:00 15:00 s-au nush , macar 1 zi sa ne invoim de la alte treburi si sa ne intalnim, asta ramane la decizia ta croco , eu te-am dat o idee.

Ora pentru mine e perfect 18:00-20:00 orcum sambata nu am ce sa fac si pot sa vin,si nu doar eu si toti din echipa mea.

Dar sa gasim teren,in aer liber pe frigu asta nu merge clar. Cand trebuie sa ducem avanusul?

A zis primul venit primul servit....daca ar putea cineva care are acuma banii astia sa plateasca..... ii dam o bere sambata :)) , daca nu ....vad eu cum fac , oricum deci ora va fi 18:00 -20:00 ......numai asa are liber.....am antrenament dimineatza la 11 :)) , si e aiurea sa vin acasa la 1-2 si sa plec iar

Deci e clar sa dus fotbalul , ma dar nu vreti sa veniti la mine ? Sintetic nocturna , zapada e data dupa el , si ne costa doar 70 lei :) , nici nu se simte si + ca stam cat vrem noi !

(cand am zis 70 lei nu va ganditi la 70 lei de pers. nu 70 lei toata cheltuiala , deci ganditi-va cu tot cu transport va duce cam la 15 lei maxim de persoana mai mult ca perfect :X )

Da , am vazut pe site-ul lor....tot cu avans.....

Eu m-as imprumuta de la cineva sa platesc eu si sa imi iau sambata banii :)) dar nu stiu daca pot.

Daca maine as chema cativa insi sa punem bani cati ati veni sa ne intalnim ?:))

PS: Si eu prost ca am scapat acest detaliu :)) cu avansu...

Croco,incearca la Tineretului poate nu a rezervat nimeni,si daca e suni sambata dimineta si vezi daca sa ocupat de la 18:00-20:00 sau alte ore.

Ps: Croco multi nu vor la ora 18:00,si daca dai avansul degaba si nu vin toti?

Doar unu e acoperit :) , doamne ajuta sa castig in seara la pariuri :))

Oricum asta e nasol cu avansul....ca nu o sa gasim noi liber cand mergem acolo va asigur.....toti vin la fotbal sambata...

Daca este cineva aici si are 1 milion Cash , rog sa ma sune , aveti nr la primul post......faceti un gest frumos :)) , ii primitii inapoi sambata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.