Jump to content

Viitorul Bugatti Galibier promite peste 1.000 cai putere si 378 km/h

NokS
 Share

Recommended Posts

Viitorul Bugatti Galieber

Desi a trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de modelul Bugatti Galibier,viitorul super-sedan al constructorului din Molsheim se afla inca in carti.Si se anunta mai impresionant ca niciodata.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei americane Car and Driver Wolfgang Durheimer a precizat clar si respicat ca viitorul Galibier va fi cel mai frumos si cel mai luxus model cu patru usi din lume.Seful Bugatti nu s-a oprit insa aici, ci a continuat sa afirme ca mult anticipatul super-sedan va fi "mai rapid ca orice de pe piata",iar asta include si automobilele imbunatatite cu ajutorul tuningului.

image.jpg

photo upload

Cat de rapid va fi insa noul Galibier?Ei bine, din pacate, cifrele exacte lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca Wolfgang Durheimer promite o putere maxima mai mare de 1.000 CP si o viteza de peste 378 km/h.

O alta problema, ramane si data debutului, producatorul din Molsheim nu s-a decis inca daca va lansa modelul Galibier inainte sau dupa....dezvaluirea succesorului lui Veyron

bugatti_galibier_concept_more.jpg

picture hosting

Sursa:www.4tuning.ro

Foarte interesant noul bugatti,frumoasa performanta si frumos aspect

Consumul acestei masini cred ca este foarte mare,de aceea nici nu indraznesc sa comentez,tot ce stiu eu este ca mai mulţi ingineri ai fabricii Bugatti din Franţa au fost implicaţi în proiect şi se pare că din 2013 vom putea admira un astfel de model “în carne şi oase”. Platforma va fi împrumutată de la Veyron, asemeni motorului W16 de 8.0litrii.

Edited by ScorpioNNNN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.